Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Oxlade-Chamberlain: «Επόμενος στόχος μου η σταθερή απόδοση»

Oxlade-Chamberlain: «Επόμενος στόχος μου η σταθερή απόδοση»

O Alex Oxlade-Chamberlain έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Roma το 2018, και μπορεί πλέον να κοιτάζει μπροστά.

Έχοντας λοιπόν ανακτήσει το full fitness του, το επόμενο βήμα για την προσωπική του ποδοσφαιρική ανάπτυξη είναι η διαρκής ετοιμότητα, καθώς και το να είναι σε θέση να αγωνίζεται με όσο το δυνατόν περισσότερη συχνότητα.

Πάμε να δούμε τι σχετικό είπε για το θέμα ο ίδιος ο Ox, σε δηλώσεις πού παραχώρησε στην Premier League Productions:

«Αισθάνομαι ότι μπορώ να αποδώσω πραγματικά καλά αυτή τη στιγμή.»

«Το μόνο πού δεν έχω κάνει ακόμα (μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό) είναι να ‘βάλω στη σειρά’ πολλά ματς μαζί. Δεν είχα αυτή την ευκαιρία μέχρι τώρα, οπότε ουσιαστικά αυτό είναι το επόμενο βήμα για μένα, δηλαδή το να παίξω, να αναρρώνω (μετά το παιχνίδι) και να επαναλαμβάνω τη διαδικασία. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δυναμώνω σταδιακά. Αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να το κάνω.»

«Νιώθω καλά, νιώθω δυνατός, προπονούμαι από το τέλος της περσινής σεζόν. Αυτό πού περισσότερο μου χρειάζεται -περισσότερο από μία βελτίωση σε ‘τεχνικά’ ποδοσφαιρικά θέματα-, είναι θέμα φυσικής κατάστασης (physical aspect): Το να μπορώ δηλαδή να είμαι σε θέση να παίζω και να συνεχίζω να παίζω.»

O Alex Oxlade-Chamberlain στην πρόσφατη νίκη των Κόκκινων επί της πρώην ομάδας του, Arsenal.
O Alex Oxlade-Chamberlain στην πρόσφατη νίκη των Κόκκινων επί της πρώην ομάδας του, Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com