Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Πρέπει να βελτιωθώ στο σκοράρισμα»

Henderson: «Πρέπει να βελτιωθώ στο σκοράρισμα»

Η αλήθεια είναι πως όντως δεν σκοράρει πολύ, αλλά όποτε το κάνει, φροντίζει να είναι ένα υπέροχο γκολ, όπως εκείνο με την Chelsea το 2016 στο Stamford Bridge ή ένα εξαιρετικά σημαντικό τέρμα, σαν αυτό με την Southampton τον περασμένο Απρίλιο. Ο Jordan Henderson έχει αποφασίσει να το αλλάξει αυτό.

Κάτι που τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Daily Mail:

“ Το σκοράρισμα είναι, κάτι πάνω στο οποίο μπορώ να βελτιωθώ. Σε πολλά παιχνίδια με την Αγγλία έχω αγωνιστεί ως εξάρι, οπότε δεν ήταν στο παιχνίδι μου (τα γκολ). Είχα όμως ευκαιρίες να σκοράρω και θα έπρεπε μάλλον να είχα σκοράρει. ” Είπε ο Henderson.

“ Είναι κάτι, το οποίο πρέπει να βελτιώσω, αν πρόκειται να παίζω σε έναν άλλο ρόλο. Εγώ πάντα όμως σκέφτομαι τον ρόλο μου στην ομάδα και αν οι άλλοι σκοράρουν και κερδίζουμε, τότε είμαι χαρούμενος. Είμαι επικεντρωμένος στη νίκη. ”

Ρωτήθηκε αν έχει θέσει ως στόχο να σημειώσει το πρώτο του τέρμα με την Εθνική Αγγλίας:

“ Το κρατάω για μια ειδική περίσταση. Είχα μερικές ευκαιρίες και εννοείται πως θα ήταν όμορφο να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος, αν δεν σκοράρω και κερδίζουμε. Αν κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και εγώ δεν σκοράρω για το υπόλοιπο της καριέρας μου, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά όμως ναι… θα ήταν όμορφο να σκοράρω κάποια στιγμή. ”

Jordan Henderson και Trent Alexander-Arnold θα ξεκινήσουν απόψε για την Αγγλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com