Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Salah και Mane ο Fowler

Μίλησε για Salah και Mane ο Fowler

Για τον Mohamed Salah και τον Sadio Mane μίλησε έστω και καθυστερημένα ο θρύλος της Liverpool, Robbie Fowler μετά το θέμα που δημιουργήθηκε από την αντίδραση του Σενεγαλέζου στο παιχνίδι με την Burnley.

Η άποψη του Robbie Fowler για τους δύο επιθετικούς είναι η εξής:

“ Δεν μπορώ να πιστέψω όλα όσα γράφονται για τον Salah και τον Mane. Όλοι σχολιάζουν και λένε ανοησίες, πως ο Salah είναι εγωιστής και έχει χαλάσει το κλίμα της ομάδας. Δεν έχουν ξαναδεί ποδόσφαιρο στην ζωή τους; Δεν γίνεται να είσαι ένας κορυφαίος σκόρερ, αν δεν πιστεύεις πως θα σκοράρεις. ”

“ Ένα από τα πιο σπουδαία μου γκολ ήταν στο Old Trafford, όταν διέλυσε με ένα σουτ τον Peter Schmeichel. Τον έκανα να δείχνει χαζός και εγώ έδειχνα τέλειος. Ήταν ένα κλασικό γκολ σέντερ φορ. Ναι ο Rush ήταν αμαρκάριστος στο κέντρο, αλλά ο χώρος ήταν ελάχιστος. Αυτοί οι άνθρωποι (που κάνουν κριτική στον Salah) θα έλεγαν πως έπρεπε να πασάρω και πως είμαι εγωιστής! ”

“ Πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει ο Salah. Δεν μπορείς να σκοράρεις τόσα πολλά γκολ, αν δεν είσαι αυτό που λέει ο κόσμος, εγωιστής. Θέλουν όμως κάποιος να είναι σκόρερ ή να ψάχνει συνέχεια την πάσα; Δεν μπορείς να έχεις και τα δύο. ” Σημείωσε ο Fowler.

“ Οπότε όλα αυτά είναι ανοησίες. Έχω ακούσει πως ζηλεύει (ο Salah) και δεν ήθελε να σκοράρει ο Mane. Είναι και αυτό ανοησία. Ο Salah μπορεί να γίνει εγωιστής μερικές φορές, αλλά αυτό τον κάνει ένα σπουδαίο σκόρερ. ”

“ Δημιουργεί επίσης ευκαιρίες για τους άλλους και ο Mane το γνωρίζει αυτό. Η αντίδραση ήταν περισσότερο, επειδή νευρίασε με την αλλαγή. ”

Ο Fowler καταλαβαίνει τον Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com