Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραραν Wijnaldum και Lovren! (vids)

Σκόραραν Wijnaldum και Lovren! (vids)

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να μην έχει αγώνα η Liverpool, ωστόσο οι παίκτες της ομάδας αγωνίζονται κανονικά με τις Εθνικές τους ομάδες και μάλιστα οι Gini Wijnaldum και Dejan Lovren βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα το βράδυ της Παρασκευής στις νίκες των χωρών τους!

Η Ολλανδία των Virgil van Dijk και Gini Wijnaldum πέτυχε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Γερμανίας με σκορ 2-4 με τον μέσο των Reds να σημειώνει το τέταρτο γκολ των Oranje και να υπογράφει τον θρίαμβό τους, ενώ μοίρασε και την ασίστ για το 2-3.

Γκολ σημείωσε και ο Dejan Lovren στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση την φετινή σεζόν στην νίκη της Κροατίας με 0-4 στην Σλοβακία.

Εύκολη νίκη πέτυχε και το Βέλγιο με 0-4 επί του Σαν Μαρίνο με τον Divock Origi να αγωνίζεται για 55 λεπτά, χωρίς ωστόσο να σκοράρει.

Ο μοναδικός Κόκκινος που υπέστη ήττα στα χθεσινά προκριματικά του Euro 2020 ήταν ο Andrew Robertson με την Εθνική Σκωτίας, η οποία έχασε με 1-2 στο Hampden Park από την Ρωσία, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 1-0.

Όσο αφορά τους μικρούς, ο Rhian Brewster πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Under 21 της Αγγλίας στην νίκη με 3-2 κόντρα στην Τουρκία.

Ο Caoimhin Kelleher αγωνίστηκε βασικός με την Under 21 της Ιρλανδία και κράτησε ανέπαφη την εστία του στη νίκη (1-0) επί της Αρμενίας.

Η Βραζιλία των Fabinho και Bobby Firmino έδωσε φιλικό αγώνα με την Κολομβία (2-2) και ο επιθετικός των Reds αγωνίστηκε για 83 λεπτά.

Το γκολ του Dejan Lovren: 

Το γκολ του Gini Wijnaldum:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com