Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/9/2008 Γίνεται Κόκκινος ο Albert Riera (vid)

Σαν σήμερα: 1/9/2008 Γίνεται Κόκκινος ο Albert Riera (vid)

Σαν σήμερα το 2008, ο Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός Albert Riera Ortega παίρνει μεταγραφή στην Liverpool από την Espanyol.

Η Liverpool θα γίνει η δεύτερη ομάδα που αγωνίστηκε στην Premier League, καθώς το 2006 είχε δοθεί δανεικός στην Manchester City από την Espanyol. Με τους Πολίτες θα καταγράψει συνολικά 19 συμμετοχές & 1 γκολ.

Ο Riera θα παραμείνει δύο σεζόν στο Merseyside και θα φορέσει την Κόκκινη φανέλα συνολικά 40 συμμετοχές την σεζόν 2008-2009 και 15 συμμετοχές την σεζόν 2009-2010. Σε σύνολο 55 συμμετοχών, ο Riera θα στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 5 φορές, 3 στην Premier League, 1 στο FA Cup και 1 στo Champions League, όλες την 1η σεζόν.

Στα μέσα Μαρτίου του 2010, ο Riera θα τεθεί εκτός ομάδας μετά την κριτική που άσκησε στον προπονητή του Rafa Benitez, σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει ότι είναι λιγομίλητος και απόμακρος απέναντι στους παίκτες του, κάτι που τον έφερε αμέσως στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι προς μεταγραφή, με τις Ρώσικες CSKA & Spartak να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Μάλιστα λίγες μέρες μετά, εμφανίστηκε η είδηση ότι η Liverpool αποδέχτηκε την προσφορά της CSKA, η οποία ανερχόταν στα 6 εκ. λίρες, αλλά διαψεύστηκε από τον ατζέντη του Riera, ο οποίος είπε ότι μόνο η Spartak είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Τον Ιούλιο του 2010 θα αποχαιρετίσει την Liverpool και θα μετεγγραφεί στον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν η Galatasaray, η Watford, η Udinese (όπου δεν αγωνίσθηκε καθόλου), η Mallorca, η Σλοβένικη NK Zavrč & τέλος η FC Koper, για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2018.

Σαν σήμερα: 1/9/2008 Γίνεται Κόκκινος ο Albert Riera
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com