Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Περάσαμε καθαρά από μία δύσκολη έδρα»

van Dijk: «Περάσαμε καθαρά από μία δύσκολη έδρα»

Ικανοποιημένος μετά το τέλος μίας ξεχωριστής για τον ίδιο βδομάδας παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα στο Turf Moor o Virgil van Dijk.

Μιλώντας στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Burnley και στο επίσημο site της Liverpool, ο κορυφαίος αμυντικός της σεζόν 2018-19 αναφέρθηκε στις δυσκολίες πού αντιμετωπίζει όποια ομάδα φιλοξενείται από τους Clarets, και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μας ανταποκρίθηκε σε αυτές.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Virgil:

«Ήταν μία εκ των προτέρων δύσκολη αγωνιστική (για εμάς), και νομίζω ότι όλοι όσοι έρχονται σε αυτό το γήπεδο το ξέρουν.»

«Έχουν ένα ξεκάθαρο πλάνο, είναι καλοί στις δεύτερες μπάλες, παλεύουν σκληρά, και νομίζω ότι το αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος πού πήραμε τους τρεις πόντους και κρατήσαμε το 0 πίσω.»

«Ο αντίπαλος συνέχισε να κάνει αυτά πού κάνει πάντα (όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0), και αυτό είναι λίγο επικίνδυνο, με την έννοια ότι αν μειώσουν μετά θα αρχίσουν να πιστεύουν στην ανατροπή. Νομίζω ότι εξακολούθησαν να έχουν αυτή την πίστη και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως μετά το τρίτο μας γκολ το παιχνίδι τελείωσε.»

Τέλος, ζητήθηκε από τον Ολλανδό να σχολιάσει και τα όσα έζησε το βράδυ της Πέμπτης στο Monaco, καθώς και την προσωπική του διάκριση:

«Ήταν μία ξεχωριστή νύχτα», είπε.

«Κύλησε γρήγορα, και έπρεπε να εστιάσω ξανά αμέσως (στο παιχνίδι με τη Burnley), και είμαι χαρούμενος πού πήραμε τους τρεις βαθμούς.»

O Virgil van Dijk στο Turf Moor.
O Virgil van Dijk στο Turf Moor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com