Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Θέλουμε να κάνουμε ρεκόρ, δεν με πειράζει αν δεν είναι δικό μου το γκολ»

Trent: «Θέλουμε να κάνουμε ρεκόρ, δεν με πειράζει αν δεν είναι δικό μου το γκολ»

Την 13η τους συνεχόμενη νίκη στην Premier League πέτυχαν οι Reds κόντρα στην Burnley και το σκορ στο Turf Moor άνοιξε με μια σέντρα του Trent Alexander-Arnold, η οποία κόντραρε στον Wood και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Pope.

Ο Άγγλος μπακ μίλησε για την 13η συνεχόμενη νίκη-ρεκόρ της ομάδας:

“ Θέλουμε να κάνουμε νέα ρεκόρ. Είναι πάντα θετικό όταν μπορείς να θέτεις νέα ρεκόρ για τον σύλλογο. ”

“ Έχουμε μια απίστευτη ομάδα και κερδίζουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών. Ξεκινήσαμε με τον τρόπο, που κλείσαμε την περσινή σεζόν, δηλαδή με νίκες. Ελπίζουμε να μπορούμε να διατήρησουμε τον ίδιο ρυθμό και να μείνουμε μακριά από τους τραυματισμούς στις Εθνικές ομάδες. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μετά την επιστροφή μας και ο προπονητής θα επικεντρωθεί σε αυτό. ”

Για το γκολ του, που τελικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Wood:

“ Εννοείται πως πάντα προσπαθώ να δημιουργώ ευκαιρίες για την ομάδα. Είχαμε λίγη τύχη με την κόντρα, αλλά στην τελική ένα γκολ, είναι πάντα ένα γκολ και κανένας μας δεν πρόκειται να κάνει παράπονα. ”

“ Δεν με ενδιαφέρει αν χρεώθηκε σε εμένα το γκολ ή όχι. Δεν έχει σημασία, τα κάνουμε όλα για την ομάδα και για τις νίκες. Προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και αμυνθήκαμε καλά. ” Είπε ο Trent.

Για την εμφάνιση:

“ Πάντα είναι μια δύσκολη έδρα για εμάς. Καταφέραμε να κρατήσουμε όμως ανέπαφη την εστία μας, που ήταν και το πιο σημαντικό πέρα από την νίκη. ”

“ Παίξαμε πολύ καλά, κάναμε όσα θέλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες και κρατήσαμε το πρώτο clean sheet της σεζόν. ”

Συνέχεια με ρεκόρ για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com