Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για το διπλό στο Turf Moor

Οι δηλώσεις του Klopp για το διπλό στο Turf Moor

Πολλούς λόγους, για να είναι χαρούμενος είχε ξανά ο Jürgen Klopp μετά το διπλό των Reds με σκορ 0-3 στην έδρα της Burnley και το έδειξε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη τύπου στο Turf Moor μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τους Clarets.

Για την εμφάνιση της ομάδας είχε να πει τα εξής:

“ Ήταν η δεύτερη καλύτερη μας εμφάνιση από τότε που είμαστε όλοι μαζί. Ήμασταν πάντα μέσα στο παιχνίδι και κερδίσαμε όλες τις πρώτες μπάλες, πράγμα που είναι δύσκολο κόντρα στον Barnes και στον Wood. Ήμασταν απλά εξαιρετικοί. Εκμεταλλευτήκαμε τους κενούς χώρους και ήμασταν γρήγοροι στην λήψη αποφάσεων. Ήμασταν πολύ καλοί σε αυτό. ”

“ Η Burnley συνήθως παίζει με γρήγορες σέντρες μετά από 4 ή 5 πάσες, αλλά σήμερα οι περισσότερες τους φάσεις ήταν οφσάιντ. Δεν ξέρω πόσες φορές βγήκαν οφσάιντ, άρα ήμασταν εξαιρετικοί και σε αυτό. Προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες του αγώνα και ήμασταν πολύ καλοί. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Είχαμε τις στιγμές μας στον αγώνα. Σκοράραμε ένα τυχερό γκολ για το 1-0, αλλά νομίζω πως αξίζαμε να είμαστε μπροστά στο ημίχρονο. Το δεύτερο γκολ ήταν υπέροχο, απλά υπέροχο. Κερδίσαμε την μπάλα, πήραμε γρήγορα την επόμενη απόφαση και ο Bobby έκανε μια σούπερ πάσα για τον Sadio και εκείνος ένα σούπερ τελείωμα. ”

“ Το τρίτο γκολ ήταν επίσης τέλειο. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, γιατί κάθε στημένη μπάλα μπορεί να αποδειχθεί κίνδυνος. Τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική δουλειά. ” Πρόσθεσε ο Γερμανός.

Για το σπουδαίο ρεκόρ της ομάδας με τις 13 συνεχόμενες νίκες:

“ Δεν αισθάνομαι περήφανος αυτή την στιγμή, αλλά είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ. Δεν ξέρω πόσο παλιό ήταν το προηγούμενο ρεκόρ, αλλά ήταν καλό που κάναμε και εμείς. Δεν στοχεύουμε τα ρεκόρ όμως. ”

“ Είμαστε μόλις στο πρώτο μέρος της σεζόν και αν με ρώταγε κάποιος, αν θεωρώ πιθανό το ρεκόρ, θα του έλεγα πως όχι. Τελικά όμως έγινε. ”

“ Τώρα πρέπει απλά να ευχηθούμε να γυρίσουν όλοι οι παίκτες χωρίς προβλήματα από τις Εθνικές, γιατί ακολουθεί η πιο απαιτητική περίοδος της σεζόν. Τον Σεπτέμβρη νομίζω πως έχουμε 5 εκτός έδρας παιχνίδια και 1 εντός, ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ταξιδέψουμε αρκετά και πρέπει να είμαστε ξεκούραστοι και σε καλή κατάσταση. Κάναμε απλά ένα καλό ξεκίνημα. ”

Το 4 στα 4 έκανε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com