Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είχε μια δύσκολη προετοιμασία ο Trent, αξίζει την θέση του στην Εθνική»

Klopp: «Είχε μια δύσκολη προετοιμασία ο Trent, αξίζει την θέση του στην Εθνική»

Ο Trent Alexander-Arnold έχει μπροστά του μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθώς μετά τον αποκλεισμό του Kyle Walker από την προεπιλογή της Εθνικής Αγγλίας, είναι έτοιμος να πάρει την θέση του βασικού δεξιού μπακ των 3 Λιονταριών και ο Jürgen Klopp μίλησε για την περίπτωσή του.

Ο Γερμανός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει ο Trent στην μέχρι τώρα καριέρα του και την μεγάλη του ευκαιρία στην Εθνική Αγγλίας:

“ Έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές ως τώρα. Δεν είναι πως η καριέρα του ήταν εύκολη. Είχε δύσκολες στιγμές και θα έχει ακόμη περισσότερες, γιατί είναι πολύ νέος. Δεν ξέρω γιατί πήρε την συγκεκριμένη απόφαση ο Gareth, αλλά ο Kyle (Walker) δεν είναι πολύ μεγάλος και μπορεί να έχει και άλλη ευκαιρία. ”

“ Η Αγγλία έχει πολλές καλές περιπτώσεις νεαρών παικτών, όπως ο Trent και ο Wan-Bissaka. Επίσης, πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε ο Trippier και έβγαζε μερικές υπέροχες σέντρες, οπότε υπάρχουν επιλογές. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπό αυτές τις συνθήκες, πρέπει να πάρεις μια απόφαση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Trent θα είναι ο No.1 δεξιός μπακ για τα επόμενα 20 χρόνια. Το αξίζει και έχει τις ικανότητες να το κάνει, αλλά πρέπει πρώτα από όλα να προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτήν την πρόκληση, γιατί αν θυμάστε είναι ακόμη παιδί. Θα βελτιώνεται συνεχώς. ”

“ Η προετοιμασία ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνον. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες στην καριέρα του, αλλά κανείς δεν το βλέπει αυτό, γιατί συνήθως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είναι εκπληκτικός. Η βελτίωσή του είναι καταπληκτική. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, τώρα που έχει αυτή τη θέση και είναι πιο κοντά στην αρχική ενδεκάδα. Στο παιχνίδι της Αγγλίας πριν το καλοκαίρι (με την Ελβετία) ήταν εξαιρετικός. ”

Μεγάλη ευκαιρία στην Εθνική για τον Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com