Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Δεν θα γίνω προπονητής»

Virgil van Dijk: «Δεν θα γίνω προπονητής»

Ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Virgil van Dijk μίλησε στο Optus Sport και αποκάλυψε πως πλέον δεν σκέφτεται να γίνει προπονητής μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ας δούμε τι ανέφερε ο Ολλανδός για το συγκεκριμένο θέμα:

“ Στο ξεκίνημα της καριέρας μου, σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να γίνω προπονητής, αλλά σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, δεν σκέφτομαι καθόλου να γίνω προπονητής. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ σκληρός. Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι με απόψεις, οι οποίες μπορεί να σε επηρεάσουν. Δεν θέλεις να βρίσκεσαι σε τέτοιες καταστάσεις, αν έχεις την επιλογή. ”

“ Πιστεύω όμως πως σίγουρα θα έχω κάποια σχέση με το ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να γίνω σχολιαστής, γιατί πρέπει να λες συγκεκριμένα πράγματα που δεν τα πιστεύεις ούτε εσύ, αλλά πρέπει να τα πεις. Θα δούμε, πιστεύω πως έχω καλό μάτι στο να εντοπίζω τα ταλέντα. Ίσως κάνω κάτι σαν αυτό. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Μίλησε και για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στη Liverpool:

“ Όποιος παίζει στην Liverpool, μένει για πάντα στην οικογένεια της Liverpool. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που με έχουν ήδη αποδεχθεί στην οικογένεια της Liverpool. Είμαι ένα μέλος της ιστορίας της ομάδας μετά το Champions League που κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. ”

“ Θέλω επίσης να με θυμούνται ως έναν παίκτη, ο οποίος έδωσε τα πάντα για την ομάδα και απόλαυσε κάθε δευτερολέπτο. ”

Mo Salah και Virgil van Dijk με το Uefa Super Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com