Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Oxlade-Chamberlain: «Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον της ομάδας!»

Oxlade-Chamberlain: «Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον της ομάδας!»

Η ανανέωση συμβολαίου του Alex Oxlade-Chamberlain είναι γεγονός, και ο παίκτης της Liverpool παραχώρησε δηλώσεις μετά το…ευτυχές γεγονός!

Μιλώντας στο site των Reds, ο Άγγλος μέσος εμφανίστηκε προσγειωμένος, και ταυτόχρονα συγκρατημένα αισιόδοξος και ενθουσιασμένος για τα όσα επιφυλάσσει στον ίδιο και τη Liverpool το μέλλον.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πρώτο μέρος των δηλώσεων του Ox:

«Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος. Υπήρξε μία διαδικασία (διαπραγματεύσεων υποθέτουμε ότι εννοεί) για ένα μικρό διάστημα, συνεπώς είναι ωραίο πού ολοκληρώθηκε εν τέλει, και επέκτεινα την παραμονή μου εδώ. Οπότε ανυπομονώ για τη συνέχεια.»

«Έχασα ένα χρόνο (λόγω του τραυματισμού), οπότε είναι πολύ συναρπαστικό για μένα πού υπέγραψα. Νιώθω ότι είναι μία ευκαιρία για μένα να αναπληρώσω αυτόν τον χαμένο χρόνο – και μακάρι να κάνω κάποιες καλές εμφανίσεις και να αποζημιωθώ για τον χρόνο αυτό!»

«Κάθε φορά πού σου δίνεται μία ευκαιρία σαν αυτή, πρέπει να σκέφτεσαι πόσο ευλογημένος είσαι, δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να παίζεις για λογαριασμό της Liverpool Football Club. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος πού ανανέωσα την παραμονή μου εδώ.»

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε έμμεσα στους οπαδούς της ομάδας:

«Μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς ότι θα τους δίνω ο,τι έχω από εδώ και στο εξής.»

«Ίσως να υπάρξουν και περίοδοι πού θα κάνω κακές εμφανίσεις και καλές εμφανίσεις και στιγμές πού δεν είναι τόσο καλές, όμως πάντα θα δουλεύω μέσα από αυτές τις στιγμές, δίνοντας τα πάντα για να τις διορθώσω και βοηθώντας την ομάδα να προοδεύει.»

«Ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάποια ξεχωριστά πράγματα όπως έκανα πριν τον τραυματισμό μου και κυρίως, να είμαι μέρος αυτού του group παικτών, ώστε να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα (τρόπαια)

«Ανυπομονώ πολύ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και να τους δω (τους συμπαίκτες του) να βελτιώνονται σε κάθε παιχνίδι.»

O Alex Oxlade-Chamberlain χθες το βράδυ στο Melwood, λίγες στιγμές μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
O Alex Oxlade-Chamberlain χθες το βράδυ στο Melwood, λίγες στιγμές μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com