Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Reina: «Πάμε για 4 νίκες»

Reina: «Πάμε για 4 νίκες»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds, ο Ισπανός τερματοφύλακας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Liverpool μπορεί να καταφέρει να βγει στην Ευρώπη.

Πρέπει να προσπαθήσουμε και να κερδίσουμε και τους 4 αγώνες και θα δούμε. Πιστεύω πως αν κερδίσουμε όλα τα ματς θα τερματίσουμε στην 5η θέση. Δεν θα κερδίσουμε κάθε αγώνα με 5-0 όπως εναντίον της Birmingham, όμως αν αγωνιστούμε με την ίδια νοοτροπία, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε.

Πρέπει να δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και ο πιο σημαντικός είναι εναντίον της Newcastle, αφού είναι ο επόμενος. Η Tottenham παίζει εκτός έδρας στην Chelsea και υπάρχει η πιθανότητα να είμαστε εμείς στην 5η θέση αυτό το Σαββατοκύριακο. Πρέπει να προσέξουμε να μην χάσουμε βαθμούς εντός έδρας, αφού έχουμε και την Tottenham στο Anfield.

Έχουμε επίσης δύο δύσκολους εκτός έδρας αγώνες στη Fulham και στην Aston Villa, γι’ αυτό όπως είπα είναι καλύτερο να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να φροντίσουμε να μην χάσουμε βαθμούς.

Ο Pepe παραδέχθηκε επίσης πως δεν περίμενε οι Reds να παλέψουν για την έξοδο στην Ευρώπη, πριν τον ερχομό του Kenny Dalglish τον περασμένο Ιανουάριο.

Σίγουρα δεν μπορούσα να φανταστώ την Ευρώπη πριν 5 ή 6 μήνες. Όμως συνεχίσαμε να παλεύουμε και γυρίσαμε την κατάσταση. Τώρα χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα για να είμαστε ακόμα ψηλότερα. Ο Kenny Dalglish, ο Steve Clarke, ο Sammy Lee και όλο το τεχνικό επιτελείο έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά από τον Ιανουάριο έως τώρα. Όταν τα αποτελέσματα είναι καλύτερα και η ομάδα κερδίζει, ο κόσμος είναι πιο ευτυχισμένος και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πάντα καλύτερη.

Νομίζω πως θέλουμε να «μεγαλώσουμε» και πρέπει να «μεγαλώσουμε». Οι ιδιοκτήτες και αυτοί που διαχειρίζονται την ομάδα βλέπουν πως πρέπει να φέρουν κάποιους παίχτες. Πρέπει να είμαστε σωστοί με τις μεταγραφές και οι παίχτες που ήδη έχουμε είναι σημαντικοί για τη νέα μας προσπάθεια. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε.

Βλέπετε πως και οι φίλαθλοί μας είναι πιο αισιόδοξοι τώρα. Η ομάδα παίζει καλύτερα και είναι πιο εύκολο γι’ αυτούς. Πάντα νιώθουμε την υποστήριξή τους, γιατί είναι τόσο πιστοί. Είναι πάντα ωραίο να έχεις αυτή την υποστήριξη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com