Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Δεν είναι ανάγκη να ξοδεύουμε κάθε χρόνο πολλά χρήματα για μεταγραφές»

Wijnaldum: «Δεν είναι ανάγκη να ξοδεύουμε κάθε χρόνο πολλά χρήματα για μεταγραφές»

Η Liverpool το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε μόνο 3+1 (Lonergan) μεταγραφές και ο Gini Wijnaldum με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως στηρίζει την μεταγραφική πολιτική, που έχει επιλέξει η ομάδα και δεν ξοδεύει υπέρογκα ποσά κάθε χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και είπε τα εξής:

“ Δεν γίνεται να ξοδεύουμε κάθε χρόνο πολλά χρήματα για μεταγραφές και δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε. Η Tottenham δεν πραγματοποίησε καμία μεταγραφή πέρυσι και νομίζω πως τα πήγε πολύ καλά. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Αν δεν έχεις μια καλή σεζόν, ο κόσμος θα πει πως δεν κάναμε μεταγραφές, ενώ έχουμε μια καλή σεζόν, δεν θα πει τίποτα. Έχουμε τους ίδιους παίκτες και την ίδια ποιότητα με πέρυσι, οπότε ελπίζουμε να μπορούμε να τα πάμε εξίσου καλά. ”

“ Η ομάδα είναι μαζί για μερικά χρόνια και πιστεύω πως βοηθάει αυτό. Γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ο ένας τον άλλον. ”

“ Ακόμη και να αγοράσεις έναν παίκτη, δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς πως δεν θα αγωνιστεί αμέσως. Οι παίκτες στην Liverpool συχνά χρειάζονται μια περίοδο προσαρμογής. Το είχα εγώ, ο Robertson, ο Fabinho, ο Naby Keita. ”

“ Έχουμε και μερικούς παίκτες, που ήταν τραυματίες και επιστρέφουν, οπότε είναι νέοι παίκτες. ”

Αναφέρθηκε και στο αυριανό ματς κόντρα στην Chelsea:

“ Θα είναι ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μια διαφορετική Chelsea με έναν διαφορετικό προπονητή. Είναι ένας καλός αντίπαλος και εμείς μια καλή ομάδα, οπότε θεωρώ πως θα είναι ένα καλό ματς για να δει ο κόσμος. ”

Ο Wijnaldum καθάρισε την Barcelona με τα δύο του γκολ στον ημιτελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com