Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Το ένστικτό μου με έκανε να μείνω στη Liverpool»

Origi: «Το ένστικτό μου με έκανε να μείνω στη Liverpool»

Ο Divock Origi το φετινό καλοκαίρι πήρε την καλύτερη απόφαση και ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Liverpool, το οποίο θα ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι. Ο Βέλγος βοήθησε πάρα πολύ στην κατάκτηση του περσινού Champions League και η ομάδα τον «έδεσε» με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Divock εξήγησε πως πήρε την απόφαση να παραμείνει στο Anfield με δηλώσεις του στο Sky Sports:

“ Υπήρξε μια περίοδος, όπου έπρεπε εγώ και η ομάδα να καθίσουμε στο τραπέζι και να δούμε που βρισκόμαστε. Εκείνη όμως την περίοδο υπήρχε μεγάλη ένταση, γιατί ήταν κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, οπότε άφησα τους δικούς μου ανθρώπους να κάνουν τις συζητήσεις. ”

“ Στο τέλος όμως το ένστικτό μου, με έκανε να παραμείνω στην ομάδα. Ήταν ξεκάθαρο πως αυτό έπρεπε να κάνω. Το πιο σημαντικό είναι πως νίωθω, ότι έχουμε μια ταλαντούχα ομάδα και γεμάτη ενέργεια. ”

“ Έχουμε να παίξουμε για πολλά πράγματα ακόμη και όλοι στην ομάδα παραμένουμε διψασμένοι. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα, με όποιο τρόπο μπορώ. ” Δήλωσε ο Origi.

Τι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό:

“ Νίωθω πως ξεκίνησα να είμαι καλύτερος στις προπονήσεις και να απολαμβάνω περισσότερο το παιχνίδι. ”

“ Εγώ απλά απολαμβάνω το ποδόσφαιρό μου και πηγαίνω στην προπόνηση κάθε μέρα. Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ και προσπαθήσω να φτιάξω ένα καλό momentum για τον εαυτό μου.”

Ο Origi έχει γίνει σημαντικός για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com