Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Krawietz: «Οι διαιτητές πανηγύριζαν και έπιναν μπύρες μετά τον τελικό με την Real»

Krawietz: «Οι διαιτητές πανηγύριζαν και έπιναν μπύρες μετά τον τελικό με την Real»

Ο βοηθός του Jürgen Klopp, Peter Krawietz μίλησε στο The Athletic UK και τον Γερμανό δημοσιογράφο, Raphael Honigstein. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα της συνέντευξης του προχώρησε σε αποκαλύψεις όσο αφορά τον τελικό του Κιέβου το 2018 κόντρα στην Real Madrid, όπου οι Reds ηττήθηκαν με σκορ 3-1.

Ρωτήθηκε από τον Γερμανό για τον τελικό του Κιέβου:

“ Πρώτα από όλα, είχαμε φτάσει στον τελικό με πολλούς τραυματισμούς και με μια αποδεκατισμένη ομάδα. Ο Alex Oxlade-Chamberlain ήταν εκτός με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ είχαμε χάσει και τον Emre Can. Άλλοι παίκτες ήταν επιβαρυμένοι, με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα. Όλα αυτά προήλθαν από μια δύσκολη σεζόν στην Premier League, όπου τερματίσαμε τέταρτοι. Χρειαστήκαμε αρκετή ενέργεια, για να πετύχουμε τον στόχο μας. ”

“ Όσο αφορά τον τελικό, υπήρξαν διαφορετικοί παράγοντες, που δεν μας άφησαν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Γνωρίζαμε όμως πως θα ήταν δύσκολο, αν αναγκαζόμασταν να κάνουμε αλλαγές από νωρίς. Κατά την γνώμη μου, παίξαμε καλά στα πρώτα 20 με 30 λεπτά του αγώνα. Κάναμε πολλά πράγματα, που είχαμε δουλέψει. ”

“ Ο τραυματισμός του Mo όμως άλλαξε εντελώς τις ισορροπίες του αγώνα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε μια γρήγορη λύση και όλο το παιχνίδι μας είχε χαλάσει. Προσπαθήσαμε ξανά μετά τον τραυματισμό, αλλά όχι με την ίδια ποιότητα. ”

“ Μετά συνέβησαν και όλα τα άλλα και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Αργότερα μάθαμε, πως ο Karius είχε υποστεί διάσειση. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα να ανταπεξέλθει με αυτά τα λάθη, που έμειναν ανεξήγητα. ”

“ Τα αποδυτήρια μας μετά τον αγώνα ήταν άρρωστα. Φανταστείτε μόνο να έχετε έναν παίκτη, ο οποίος είχε μόλις γυρίσει από το νοσοκομείο, έκλαιγε και πόναγε μαζί μας. Και μέσα σε όλα αυτά να ακούς τους αντιπάλους μας να πανηγυρίζουν. Και στην άλλη πόρτα και τους διαιτητές να πανηγυρίζουν. ” Είπε ο Krawietz.

Αλήθεια; Ρώτησε ο Honigstein:

“ Δεν ξέρω γιατί, αλλά τραγούδαγαν και πανηγύριζαν με ένα καφάσι μπύρες. Για εμάς ήταν απαίσιο και ήταν δύσκολο να βρούμε την σωστή αντίδραση. Πρέπει να δείξεις δύναμη μετά από την ήττα όμως και την σωστή αντίδραση. Ναι, μας πλήγωσαν, αλλά δεν είχε τελειώσει. ”

“ Δείξαμε πως η ομάδα ήταν έτοιμη να το κάνει ξανά. ”

Πολλά άλλαξαν σε ένα χρόνο για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com