Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Coutinho προτάθηκε και η Liverpool τον απέρριψε

Ο Coutinho προτάθηκε και η Liverpool τον απέρριψε

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε με την Liverpool να μην κάνει μεγάλες μεταγραφές και να απορρίπτει την περίπτωση του Philippe Coutinho, που προτάθηκε, όπως αποκάλυψε ο πάντα έγκυρος, Chris Bascombe.

Η Barcelona, η οποία έκανε τα πάντα για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο, δείχνει απεγνωσμένη να τον ξεφορτωθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και τον πρότεινε σε πολλές ομάδες του Νησιού και όχι μόνο, ανάμεσά τους και η Liverpool.

Οι Καταλανοί θα ήθελαν να εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια από τον διεθνή άσο, όπως αναφέρει ο Bascombe, ωστόσο η Liverpool δεν μπήκε σε σκέψεις και τον απέρριψε αμέσως.

Ο Jürgen Klopp θεώρησε πως δεν ήταν η κατάλληλη κίνηση για την ομάδα την δεδομένη στιγμή και προτίμησε να δοθούν τα συγκεκριμένα χρήματα σε ανανεώσεις συμβολαίων.

Κάπως έτσι εξηγούνται οι δηλώσεις του μάνατζερ και η συνολική προσπάθεια από το στρατόπεδο Coutinho να δημιουργηθεί κλίμα επιστροφής στο Anfield.

Για τον Coutinho κινήθηκαν και οι Tottenham Hotspur και Manchester United, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Οι επιλογές του πλέον έχουν λιγοστέψει.

Η Liverpool απέρριψε τον Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com