Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gomez: «Όλα οφείλονται στην εκπληκτική ατμόσφαιρα του Anfield»

Joe Gomez: «Όλα οφείλονται στην εκπληκτική ατμόσφαιρα του Anfield»

O Joe Gomez με τον Raheem Sterling στο Community Shield.

Ο Joe Gomez πιστεύει ότι το απίστευτο ρεκόρ εντός έδρας των Κόκκινων, οφείλεται εν μέρει στην ικανότητα της ομάδας να εστιάζει στον κάθε αγώνα ξεχωριστά, αλλά και στο πάθος που διακρίνει τις εξέδρες του Anfield.

Οι Κόκκινοι ολοκλήρωσαν τις δύο προηγούμενες σαιζόν, αήττητοι στο Anfield, με την τελευταία τους εντός έδρας ήττας να έχει σημειωθεί τον Απρίλιο του 2017.

Η αποστολή για την επέκταση αυτού του ρεκόρ, ξεκινά την Παρασκευή το βράδυ, με την Norwich- ανέβηκε πέρυσι στην Premier League, να καταφτάνει στο Anfieldγια τον εναρκτήριο αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Ερωτώμενος από τον Glenn Price, του επίσημου site της ομάδας, γι’ αυτό το ρεκόρ, ο Gomez απάντησε : «Είναι παράξενο, αλλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα.»

«Νομίζω ότι βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Όταν κοιτάς όμως πίσω ,στην αρχή, νιώθεις υπέροχα.»

«Κατά ένα μεγάλο μέρος τα εύσημα θα πρέπει να αποδοθούν στους οπαδούς. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν, καθιστά δύσκολο για την οποιαδήποτε ομάδα, τον ερχομό της στο Anfield.»

«Ελπίζουμε ότι είναι κάτι που θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Αν τα καταφέρουμε κι αυτό τον χρόνο, θα είμαστε και πάλι στην κορυφή. Προφανώς ο αγώνας με τη Norwich θα είναι ο πρώτος μετά τον Τελικό της Μαδρίτης. Είναι πάντα υπέροχο να παίζεις στο Anfield, είναι ένα από τα τεράστια πλεονεκτήματα του να ανήκεις σε αυτή την ομάδα.»

«Όλοι γνωρίζουμε πόσο ιστορικό είναι το μέρος και πόσο καλή είναι η ατμόσφαιρα μέσα σ’ αυτό. Όλα τα παιδιά ανυπομονούν για τον αγώνα.»

Τα Καναρίνια, επιστρέφουν στην πρώτη κατηγορία μετά από 3 σαιζόν, έχοντας κερδίσει πέρυσι τον τίτλο της Championship υπό τις οδηγίες του Γερμανού, DanielFarke.

Ο Gomez είναι ενήμερος της τεράστιας πρόκλησης που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Jurgen Klopp , ενθυμούμενος τι είχε περάσει ως παίκτης της Charlton Athletic.

«Είμαι σίγουρος ότι είναι ‘σκληρή’ ομάδα. Η Championship είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, το γνωρίζω από την εμπειρία μου σ’ αυτό, όταν ήμουν πιο νέος.» συνέχισε.

«Γι αυτούς να ανέβουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και να κερδίσουν την άνοδο, λέει πολλά. Θα είναι μια σκληρή ομάδα και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για μας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πεινασμένοι για επιτυχίες.»

«Νομίζω ότι αυτή τη χρονιά, πολλές ομάδες θα έρθουν στο Anfield και θα τα δώσουν όλα γιατί γνωρίζουν τι μπορούμε να καταφέρουμε.» ολοκλήρωσε.

Έτοιμος για μεγάλη σεζόν ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com