Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mo Salah απέδειξε για μια άλλη φορά τον ανθρωπισμό του!

Ο Mo Salah απέδειξε για μια άλλη φορά τον ανθρωπισμό του!

Ο Mo Salah δώρισε 2.5 εκατομμύρια λίρες στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου στο Κάιρο μετά από μια φημολογούμενη τρομοκρατική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε 20 ανθρώπους.

Επίσης άλλοι 47 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη ,την Κυριακή το απόγευμα, στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, όταν ένα αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα ,ακολούθησε λάθος διαδρομή και συγκρούστηκε με άλλα τρία έξω από το νοσοκομείο.

Μετά το τραγικό συμβάν, ο Mo Salah είχε εκφράσει  στο Instagram, «Την πλήρη υποστήριξη, και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στα θύματα από την έκρηξη στο Ογκολογικό Ινστιτούτο.»

Νέες όμως αναφορές από την Αίγυπτο, επιβεβαιώνουν ότι ο Salah προέβη σε μια αξιοσημείωτη δωρεά προς το Ινστιτούτο, το οποίο υπέστη ζημιές κατά την έκρηξη.

Μιλώντας στο ειδησεογραφικό κανάλι Youm7, ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Κάιρο, αποκάλυψε ότι ο Mo Salah δώρισε 2.5 εκατομμύρια λίρες για να ξαναχτιστεί, με το ποσό να αποτελεί το μισό από το αναμενόμενο κόστος.

Το περιστατικό στην αρχή θεωρήθηκε ως ατύχημα, αλλά ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, Abdel Fattah al-Sisi, στο μήνυμα του αποδίδοντας τα συλλυπητήρια του προς τα θύματα, υπαινίχθηκε τρομοκρατική επίθεση, λέγοντας : «Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη και να συλλυπηθώ τους Αιγύπτιους  και τις οικογένειες των μαρτύρων που σκοτώθηκαν από αυτή τη δειλή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή του Kasr al- Aini.»

Ο Salah ήταν ένας από τους αρκετούς διάσημους που έκαναν δωρεά, ενώ και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν ξεχνά την πατρίδα του.

Δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα του ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com