Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ασυνήθιστη η κίνηση Klopp για να διώξει το άγχος των παικτών!

Ασυνήθιστη η κίνηση Klopp για να διώξει το άγχος των παικτών!

O Klopp χθες στο Wembley.

Είναι γνωστό ότι ο Γερμανός είναι λάτρης της λεπτομέρειας και προσπαθεί να βρίσκει τρόπους ώστε να βελτιώνει την απόδοση των παικτών του.

Αυτή τη φορά εστίασε στο άγχος –που ενδεχομένως να υπάρχει σε κάποιους από τους παίκτες των Κόκκινων, ενόψει της νέας σαιζόν.

Και η βοήθεια ήλθε από τη θάλασσα, καθώς ο Jurgen Klopp καλωσόρισε στο προπονητικό κέντρο του Evian, στη Γαλλία, την προηγούμενη εβδομάδα ,τον συμπατριώτη του, surfer, Sebastian Steudner!

Ο Steudner που γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη, στη Γερμανία, βοήθησε τους παίκτες των Κόκκινων με τεχνικές αναπνοής, αλλά και πώς να κρατούν την αναπνοή τους στην πισίνα του προπονητικού κέντρου, σύμφωνα με τους The Times.

Τους μίλησε επίσης αρκετά ώστε να τους δώσει παραπάνω κίνητρα για τη νέα σαιζόν!

Αυτό το σεμινάριο θεωρήθηκε ως μια προσπάθεια του Klopp να βοηθήσει τους παίκτες του στο να αποβάλλουν το άγχος τους, θεωρώντας ότι κατά περιόδους, ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια της Liverpool για κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Στην ομάδα για τη νέα σαιζόν, επέστρεψε ακόμα και ο ειδικός στην επαναφορά της μπάλας από τα πλάγια Thomas Gronnemark.

Ο Steudner πάντως θεωρείται ένας από τους  μεγαλύτερους surfers σε Παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο XXL Biggest Wave!

Θεωρείται ότι διαθέτει την «οτιδήποτε είναι δυνατόν» νοοτροπία σύμφωνα με το προφίλ του και ότι «όχι μόνο εμπνέει αυτούς που αγαπούν τον αθλητισμό αλλά και δίνει κίνητρα σε άλλους για να ακολουθήσουν με κουράγιο τα όνειρα τους.»

Ένα πρόσφατο ποστ του Steudner στο Instagram γράφει «η λέξη F-E-A-R έχει δύο σημασίες: Forget Everything And Run ή FaCE Everything And Rise- η επιλογή είναι δική σας.»

 

Ο surfer που έφερε ο Klopp στο Evian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com