Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mark Lawrenson: «Φέρτε τον Gareth Bale»

Mark Lawrenson: «Φέρτε τον Gareth Bale»

Ο θρυλικός πρώην παίκτης των Κόκκινων, ο Mark Lawrenson, προέτρεψε την τεχνική ηγεσία της ομάδας να φέρει τον Gareth Bale στο Anfield.

Ο διεθνής Ουαλός αποτελεί πλεόνασμα του ρόστερ στο Bernabeu, ενώ πρόσφατα είδε μια πιθανή μετακίνηση του στην Κίνα, στην Jiangsu Suning να καταρρέει τον προηγούμενο μήνα, με τον Zinedine Zidan να επιμένει μάλιστα ότι θα προτιμούσε ο παίκτης να είχε πουληθεί.

Πριν την αποχώρηση του Mignolet, ο Jurgen Klopp είχε υπαινιχθεί ότι υπήρχε μια θέση στην οποία θα ήθελε να ενισχυθεί η ομάδα του και αρκετοί πίστεψαν ότι οι Κόκκινοι θα έβγαιναν στην αγορά για την απόκτηση κάποιου επιθετικού.

Με μόλις 3 μέρες να έχουν απομείνει με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται μάλλον απίθανο ότι οι Κόκκινοι θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την επίθεση τους.

Ο Lawrenson όμως κάλεσε την πρώην ομάδα του να σώσει τον Bale από την Ισπανία, πιστεύοντας ότι ο Jurgen Klopp είναι ο τέλειος manager για να κερδίσει το καλύτερο μέρος από χαρακτηριστικά του παίκτη της Real Madrid.

«Νομίζω ότι ο Klopp θα του έβγαζε τον καλύτερο εαυτό.» είπε ο Lawrenson στο Paddy Power για το νέο τους περιοδικό Pitch Invader.

«Το μόνο πρόβλημα θα ήταν πως θα χωρούσε με τους 3 μπροστά αλλά θα μπορούσες να τον παίξεις από τα αριστερά, στο κέντρο, λίγο πίσω από τους 3 και να τον αφήσεις να βομβαρδίζει.»

«Είναι τόσο καλός παίκτης και μεγάλο ταλέντο. Απλά χρειάζεται να τον αγαπάνε και ο Klopp ταιριάζει απόλυτα εδώ.»

«Πολλοί λένε ότι έχει προβλήματα τραυματισμών αλλά ο Klopp θα τον έφτιαχνε τέρας φυσικής κατάστασης.» ολοκλήρωσε.

Ξένο σώμα για την Real Madrid ο Bale.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com