Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ξέρω γιατί ξεκινάει τόσο νωρίς η Premier League»

Klopp: «Δεν ξέρω γιατί ξεκινάει τόσο νωρίς η Premier League»

Σε ακριβώς 6 ημέρες η Premier League ξεκινάει με την Liverpool να υποδέχεται την Norwich στο Anfield και ο Jürgen Klopp δεν μπορεί να καταλαβεί γιατί το Αγγλικό πρωτάθλημα ξεκινάει τόσο νωρίς σε σχέση με άλλα πρωταθλήματα, όπως η Serie A.

“ Μίλησα με τον Carlo Ancelotti (κατά τη διάρκεια του φιλικού Liverpool – Napoli) και το Ιταλικό πρωτάθλημα, που επίσης έχει 20 ομάδες θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου. Ο Koulibaly που έπαιξε μαζί με τον Mane στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα έχει 4 εβδομάδες άδεια. Δεν βρίσκεται ούτε καν κοντά στην επιστροφή του. ” Δήλωσε ο Klopp

“ Εδώ είναι όλα πολύ διαφορετικά. Έχουμε και εμείς 20 ομάδες και δεν ξέρω γιατί ξεκινάμε τόσο νωρίς. Του χρόνου θα έχουμε και το Copa America και το Euro και νομίζω πως θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα το ίδιο Σαββατοκύριακο. ”

“ Δεν ξέρω γιατί ξεκινάμε τόσο νωρίς. Η Premier League είναι όμως ένα υπέροχο προϊόν και όλοι θα την δούμε, ό,τι και να γίνει. Δεν χρειάζομαστε εκείνες τις δύο εβδομάδες, όπου κανένα πρωτάθλημα δεν είναι σε εξέλιξη, παρά μόνο το δικό μας στην Αγγλία. Απλά δεν βγάζει νόημα. ”

“ Λατρεύω το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως μπορούμε να παίζουμε κάθε εβδομάδα, αλλά κάποιος πρέπει να σκεφτεί και τους παίκτες. Κανείς δεν τους σκέφτεται στην Αγγλία. ”

Ο Mane ίσως προλάβει την πρεμιέρα με την Norwich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com