Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχουμε μια σχέση σεβασμού με τον Pep»

Klopp: «Έχουμε μια σχέση σεβασμού με τον Pep»

Για την σχέση του με τον Pep Guardiola μίλησε ο Jürgen Klopp στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Goal.com ενόψει του αυριανού αγώνα της Liverpool με την Manchester City για το Community Shield.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Goal.com, Neil Jones για τον Pep Guardiola:

“ Με πήρε τηλέφωνο μετά τον τελικό του Champions League. Κοίταξα στην οθόνη και έλεγε Pep. Νόμιζα πως ήταν ο δικός μου Pep, ο Lijnders. Όταν όμως άρχισε να μιλάει κατάλαβα πως πρόκειται για τον άλλον Pep. ”

“ Υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσά μας. Είπαμε για την σεζόν και πόσο καλή ήταν και κάναμε μερικά αστεία. Ήμασταν σε μια καλή ατμόσφαιρα. ”

“ Εγώ δεν χρειάζομαι μια μάχη με τον αντίπαλο προπονητή στο γήπεδο. Δεν μου χρειάζεται να δείχνω νευριασμένος όταν βλέπω τον συνάδελφό μου μερικά μέτρα μακριά. Μπορώ να θέλω να κερδίσω τον αγώνα, ακόμη και αν δεν τα κάνω αυτά. Για εμένα όλα αυτά δεν είναι μέρος του παιχνιδιού και εκείνος έχει παρόμοια άποψη. ” Είπε ο Klopp.

“ Εννοείται όμως ότι στους αγώνες τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Εκεί δεν κοιτάω την σχέση μας, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στον στόχο μου. ”

“ Έχουμε όμως μια καλή σχέση. Δεν μιλάμε όλη την ώρα, παρά μόκο όταν παίζουμε αντίπαλοι. Αλλά εκτός αυτό, όλα είναι καλά! ”

Ο Pep Guardiola στην ήττα με 3-0 στο Anfield στον πρώτο προημιτελικό του 2018.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com