Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Ήξερα ότι μπορώ να γίνω σημαντικός για την ομάδα»

Fabinho: «Ήξερα ότι μπορώ να γίνω σημαντικός για την ομάδα»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa παραχώρησε ο Fabinho και μεταξύ άλλων τόνισε πως γνώρισε, ότι μπορεί να γίνει σημαντικός παίκτης για την ομάδα, ακόμη και όταν δεν αγωνιζόταν, δηλαδή πριν τον Νοέμβριο.

“ Ακόμη και όταν δεν έπαιζα, ήξερα πως έπρεπε να δουλέψω σκληρά, γιατί αν έπαιζα σε ορισμένα παιχνίδια και ήμουν καλός, θα μπορούσα να γίνω σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Θεωρώ πως το έχω αποδείξει αυτό. ” Δήλωσε ο Fabinho.

“ Κάτι ακόμη που ήθελα, ήταν να έχω περισσότερες ευθύνες στην ομάδα και να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως παίκτης. Πάντα το σκεφτόμουν αυτό και ο προπονητής με εμπιστεύεται όλο και περισσότερο. ”

“ Τελείωσα την περσινή σεζόν πολύ καλά, έπαιζα σχεδόν πάντα. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυόμαστε, πρέπει να θέλουμε συνεχώς και αυτό ακριβώς θέλω και εγώ. ”

“ Είχα να προσαρμοστώ σε μια νέα μέθοδο προπόνησης, σε ένα νέο πρωτάθλημα και σε μια νέα χώρα, η οποία ήταν τελείως διαφορετική από εκείνη που είχα συνηθίσει. Έπρεπε να είχα υπομονή στην αρχή και προσπάθησα να μαθαίνω πράγματα από τους προπονητές μου και από τους παίκτες, που ήταν περισσότερα χρόνια στην ομάδα. ” Πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος.

“ Σημαντικοί για εμένα ήταν και οι συμπατριώτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν να επικοινωνήσω. ”

Ο Fabinho στη νίκη επί της Burnley στο Anfield τον περασμένο Μάρτιο.
Ο Fabinho στη νίκη επί της Burnley στο Anfield τον περασμένο Μάρτιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com