Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κρατήσαμε ίδια την ομάδα και αυτό είναι μεταγραφή»

Klopp: «Κρατήσαμε ίδια την ομάδα και αυτό είναι μεταγραφή»

Μόλις δύο μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει το φετινό καλοκαίρι η Liverpool, ενώ δεν έχει χάσει κάποιον από τους βασικούς παίκτες της, οπότε έχει το ίδιο ρόστερ με πέρυσι, όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως θα είναι μόλις η πρώτη φορά στην καριέρα του, που θα δουλέψει με την ίδια ομάδα (από άποψη παικτών) για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

“ Χάσαμε 6 παίκτες στην προετοιμασία μας, κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ καλό. Τώρα όμως θα τους έχω όλους πίσω την Δευτέρα, όταν επιστρέψει ο Sadio και για πρώτη φορά στην καριέρα μου θα έχω την περσινή ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Την έχουμε και θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Όπως έχω πει και άλλες φορές, αυτές ήταν οι μεταγραφές που κάναμε. Να κρατήσουμε όλα τα παιδιά στην ομάδα. Να κρατήσουμε την ομάδα ίδια. Θέλουμε να μείνουμε διψασμένοι και να προσπαθήσουμε ξανά. ”

“ Όπως είχα πει, το χειρότερο θα ήταν, να είχαμε κερδίσει εύκολα όλα μας τα φιλικά χωρίς τους 6 παίκτες. Τα προβλήματα θα έρθουν μέσα στη σεζόν και εμείς έχουμε ήδη μια γεύση των προβλημάτων. ” 

“ Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως είμαστε και να προετοιμαστούμε για τις λύσεις. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει η προετοιμασία. ”

Ο Salah επανήλθε στο φιλικό με την Lyon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com