Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ζήτησα από τον Klopp και τον Milner να σηκώσουν το τρόπαιο»

Henderson: «Ζήτησα από τον Klopp και τον Milner να σηκώσουν το τρόπαιο»

Συνέντευξη στα Αγγλικά μέσα παραχώρησε ο Jordan Henderson και αποκάλυψε πως ζήτησε από τον Jürgen Klopp και τον James Milner να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Uefa Champions League στη Μαδρίτη μετά τον θρίαμβο των Reds επί των Spurs.

Ο Hendo μίλησε για την απονομή του τροπαίο στην Μαδρίτη:

“ Η νύχτα στην Μαδρίτη δεν ήταν σημαντική, επειδή σήκωσα εγώ το τρόπαιο. Ένιωσα πως ο προπονητής και ο Millie θα έπρεπε να το σηκώσουν μαζί. ”

“ Η φωτογραφία θα ήταν εξίσου σημαντική για εμένα, αν το είχε σηκώσει ο προπονητής και εγώ ήμουν από πίσω. Ήταν για την ομάδα. Βλέπω ξανά την φωτογραφία και παρατηρώ τα πρόσωπα των παιδιών. Σημαίνει πολλά για εμένα. ”

“ Ζήτησα από τον Millie να το σηκώσει μαζί με τον προπονητή, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας, αλλά επέμεναν να το σηκώσω εγώ. ”

Στη συνέχεια εκθείασε τον James Milner και τον Jürgen Klopp:

“ Είναι πολύ σημαντικός για εμάς στα αποδυτήρια. Είναι ο πιο έμπειρος παίκτης από όλους μας και έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια. Όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά χωρίς εκείνον. ”

“ Και βέβαια, εννοείται πως όσα πετύχαμε εκείνη την νύχτα δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς τον προπονητή και θεώρησα πως έπρεπε να τους το δώσω, αλλά αρνήθηκαν. ”

Jordan Henderson και Brian Henderson με το τρόπαιο του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com