Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέσα στις 50 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου η Liverpool

Μέσα στις 50 πιο ακριβές ομάδες του κόσμου η Liverpool

Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.

Ακόμη μια διάκριση για την Liverpool και την FSG, καθώς σύμφωνα με την τελευταία λίστα του Forbes, οι Reds βρίσκονται μέσα στις 50 πιο ακριβές αθλητικές ομάδες του κόσμου και συγκεκριμένα στην 45η θέση.

Η αξία της ομάδας υπολογίζεται στα 2.18 δισεκατομμύρια, την στιγμή που το 2010 άγγιζε μετά βίας τις 500.000. Βέβαια, στην ραγδαία ανάπτυξη της Liverpool έχει συμβάλει τόσο ο Jürgen Klopp, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι από τον Οκτώβριο του 2015, όσο και η κατάκτηση του Uefa Champions League τον περασμένο μήνα.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκονται οι Dallas Cowboys, ομάδα του NFL με αξία 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Στην τρίτη θέση η Real Madrid με αξία 4.24 διασεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Barcelona με 4 δισεκατομμύρια και στην έκτη η Manchester United, με την πέμπτη να ανήκει στους New York Knicks, ομάδα του NBA.

Η λίστα συνεχίζεται και βρίσκει την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Bayern Munich στην 17η θέση, η Manchester City στην 25η, η Chelsea στην 32η, η Arsenal στην 42η και η Liverpool στην 45η, για να ολοκληρωθεί η πρώτη πενηντάδα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, πως οι Boston Red Sox (ομάδα της FSG) βρίσκονται πολύ ψηλά, στην 12η θέση και μάλιστα με αξία 3.2 δισεκατομμυρίων.

Συνεχίζεται η άνοδος της αξίας της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com