Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Είμαι έτοιμος να παίξω»

Robertson: «Είμαι έτοιμος να παίξω»

Σε μικροεπέμβαση στο χέρι υποβλήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Andrew Robertson, αλλά είναι ήδη έτοιμος να αγωνιστεί, όπως δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds.

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Borussia Dortmund τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο Jürgen Klopp μπορεί να υπολογίζει και στον Robbo, όπως τόνισε ο ίδιος ο Σκωτσέζος αμυντικός.

Ρωτήθηκε αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Dortmund:

“ Είναι στο χέρι του προπονητή, αλλά θεωρώ πως θα είμαι έτοιμος για την Παρασκευή (Σάββατο). Θα το μάθουμε σύντομα, αλλά όσο αφορά το χέρι μου, μπορώ απλά να το δέσω και να παίξω. Είμαι μια χαρά. ” Είπε ο Robertson.

“ Είναι απόφαση του προπονητή. Εννοείται πως θα πάρουμε χρόνο συμμετοχής εδώ. Ανυπομονούμε  να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε ξανά για την ομάδα. Έχουμε μερικά μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας. ”

Για τον τραυματισμό του στο δεξί χέρι πρόσθεσε:

“ Ήταν ένας από τους πιο κουραστικούς τραυματισμούς. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα νάρκωση, οπότε είχα και λίγο άγχος, αλλά είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασα. Το θετικό ήταν πως μου έτυχε, όταν δεν βρισκόμουν με την ομάδα. ”

“ Μου χάλασε την τελευταία εβδομάδα των διακοπών μου, αλλά όλα καλά. Έπρεπε να ξεπεραστεί και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. ”

Πανέτοιμος πλέον ο Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com