Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε γιατί δεν θα κάνει μεγάλες μεταγραφές η ομάδα το φετινό καλοκαίρι

Ο Klopp εξήγησε γιατί δεν θα κάνει μεγάλες μεταγραφές η ομάδα το φετινό καλοκαίρι

Την δική του εξήγηση στο θέμα που απασχολεί τον περισσότερο κόσμο έδωσε ο Jürgen Klopp μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο liverpoolfc.com, καθώς μίλησε για τις μεταγραφές και εξήγησε γιατί δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες κινήσεις το φετινό καλοκαίρι η Liverpool.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θα πραγματοποιήσει μεγάλες μεταγραφές η ομάδα τις επόμενες μέρες:

“ Είμαστε αρκετά χαλαροί με το θέμα των μεταγραφών και θα δούμε τι θα συμβεί. Όπως έχω πει, δεν θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική περίοδος στην ιστορία της ομάδας. Επενδύσαμε αρκετά τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε να ξοδεύουμε κάθε χρόνο με τον ίδιο τρόπο. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

“ Ο κόσμος μπορεί να λέει, ωραία άλλα 200 ή 300 εκατομμύρια. Μόνο δύο ομάδες στον κόσμο μπορούν να το κάνουν αυτό. Η City και η PSG, ενώ αυτή τη στιγμή φαίνεται πως μπορεί και η Barcelona και η Real Madrid. ”

Γιατί δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες μεταγραφές:

“ Είμαστε μια χαρά. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι. Θα πρέπει να δούμε για μια θέση, μήπως βρούμε κάτι, αλλά δεν υπάρχει καμία πίεση. Δεν είναι το θέμα να πάρουμε απλά έναν παίκτη. Είναι να βρούμε λύσεις. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Δεν έχουμε την κατάλληλη λύση, ώστε να μείνει όλος ο κόσμος χαρούμενος. Ο κόσμος θέλει να έχουμε ένα world-class παίκτη εδώ, έναν world-class παίκτη εκεί και έναν world-class παίκτη στον πάγκο. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά το δουλεύουμε.”

“ Εμείς είμαστε χαλαροί. Τα νέα παιδιά είναι εδώ μαζί μας και δουλεύουν και δεν ξεχνάω τον Naby και τον Shaq, που είναι ακόμα τραυματίες. Θα επιστρέψουν παίκτες. ”

Αν ανυπομονεί για την νέα σεζόν:

“ Ανυπομονώ για την νέα σεζόν, θα είναι πραγματικά συναρπαστική. ”

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στην Αμερική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com