Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν μπορεί να ξεχάσει ο Neuer τον αποκλεισμό από τη Liverpool

Δεν μπορεί να ξεχάσει ο Neuer τον αποκλεισμό από τη Liverpool

O Manuel Neuer, μιλώντας στο ESPN, παραδέχθηκε ότι η ήττα από τη Liverpool στον γύρο των 16 του Champions League, είναι κάτι που δεν μπορεί να το ξεχάσει!

Μετά από μια λευκή ισοπαλία στο Anfield, η ομάδα του Klopp είχε νικήσει την Bayern Munich στην έδρα της με 3-1 ,με 2 γκολ του Mane και μια ασταμάτητη κεφαλιά του van Dijk.

«Την περασμένη σαιζόν παίξαμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας της Liverpool, των νικητών του Champions League.» είπε ο Γερμανός τερματοφύλακας.

«Και θα πρέπει να πούμε ότι η Liverpool κατά περιόδους ήταν τόσο καλύτερη ομάδα που δεν έχει νόημα να το σκεφτόμαστε πλέον και πρέπει να προχωρήσουμε.»

«Την επόμενη σαιζόν έχουμε ως κίνητρο να παίξουμε καλά στο Champions League, να φτάσουμε στον Τελικό και να το κατακτήσουμε. Βέβαια θα είναι και πάλι πολύ δυνατό, αλλά καλό είναι να έχουμε τους στόχους μας.» είπε ο Neuer.

«Όσο αφορά τους αγώνες με τη Liverpool, τους σκέφτομαι και τους δύο, γιατί είναι ζήτημα αν κάναμε τρεις φάσεις και στους δύο αγώνες και αυτό δεν ταιριάζει στην Bayern Munich.»

«Ίσως χρειασθεί να παίξουμε λίγο διαφορετικά τη σαιζόν που έρχεται.»

«Πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες και βέβαια να είμαστε καλά φορμαρισμένοι στο μέλλον.» ολοκλήρωσε.

Ο Sadio Mane είχε καθαρίσει το ματς με την Bayern Munich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com