Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παραχωρείται δανεικός ο Mignolet, παρά τα όσα δηλώνει ο μάνατζερ του

Δεν παραχωρείται δανεικός ο Mignolet, παρά τα όσα δηλώνει ο μάνατζερ του

Στη Liverpool θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Simon Mignolet, όπως όλα δείχνουν και όπως δήλωσε προχθές ο Jürgen Klopp, παρά τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο μάνατζερ του, Nico Vaesen στο Les Sport Plus.

Οι Reds θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Βέλγο τερματοφύλακα ως το νούμερο 2 πίσω από τον Alisson Becker και μάλιστα έχει συμφωνήσει και ο ίδιος να παραμείνει, αν και είναι λογικό πως θα ήθελε να αγωνίζεται βασικός και να είχε πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τον έμπειρο keeper με την μορφή δανεισμού και η μόνη περίπτωση να αποχωρήσει, είναι αν φτάσει μια πολύ καλή πρόταση από ομάδα, η οποία θα τον ικανοποιήσει οικονομικά και του εγγυηθεί φανέλα βασικού, αλλά παράλληλα θα ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Reds, που δεν είναι μικρές.

Οπότε τα δεδομένα έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του μάνατζερ του, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως ο στόχος του είναι να του βρει ομάδα, ώστε να φύγει από το Anfield.

Οι δηλώσεις του Nico Vaesen:

“ Το σημαντικό για τον Simon είναι να πάει σε μια άλλη ομάδα, όπου θα μπορεί να αγωνίζεται βασικός και ο στόχος μας είναι να του βρούμε ομάδα και να φύγει από τη Liverpool. Έχει πολλά να δώσει και θα είναι στο χέρι της Liverpool, αν βρούμε μια καλή πρόταση. ”

Υπολογίζεται κανονικά ο Mignolet.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com