Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διθύραμβοι Του Αγγλικού Τύπου Για Τον Rhian Brewster!

Διθύραμβοι Του Αγγλικού Τύπου Για Τον Rhian Brewster!

Μετά την εμφατική νίκη με 6-0 επί της Tranmere ,στο πρώτο φιλικό της Liverpool, ο έντυπος Τύπος της χώρας αναρωτιέται, γιατί να αγοράσει κι άλλον επιθετικό ο JurgenKlopp, αφού διαθέτει τον Rhian Brewster.

Ο Nathaniel Clyne άνοιξε το σκορ μετά από 6 λεπτά αγώνα στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία από 12 γιάρδες δίνοντας ευτυχές τέλος στην κούρσα που είχε ξεκινήσει ο JoeGomez.

O Rhian Brewster σκόραρε το πρώτο του στο 37ο λεπτό μετά από σέντρα του Harry Wilson ,ενώ αντέδρασε γρήγορα ένα λεπτό αργότερα για να στείλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο χαμηλό σουτ του James Milner.

Στο 2ο Ημίχρονο η Liverpool παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα αλλά και πάλι συνέχισε να είναι παραγωγική στην επίτευξη τερμάτων με τους Curtis Jonesστο 54ο λεπτό-μετά από σέντρα του Ben Woodburn, DivockOrigi- που είχε μόλις υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ενός ενθουσιασμένου Bobby Duncan!

Aς δούμε λοιπόν τι έγραψε ο Αγγλικός Τύπος

Chris Bascombe, The Telegraph

Ήρθε Ο Καιρός  Του!

Μέχρι σήμερα το βράδυ ,ο Rhian Brewster είχε ολοκληρώσει περισσότερες συνεντεύξεις από ότι λεπτά συμμετοχής με τη βασική ενδεκάδα της Liverpool.

Δεν ήταν λάθος του φυσικά. Ο μικρός με το μεγάλο ταλέντο θα μπορούσε να παίξει για τον Jurgen Klopp στην Premier League ,πριν από 12 μήνες αλλά δεν τον άφησαν οι σοβαροί τραυματισμοί του.

Εξάλλου σε μια από τις πιο απίστευτα αστείες σκηνές της παρέλασης της ομάδας στο Liverpool με το τρόπαιο του Champions League, κάποιος από το προσωπικό των αποδυτηρίων τον είχε ρωτήσει: «Πόσους αγώνες έχεις παίξει αλήθεια για τη Liverpool;»

Η ερώτηση βέβαια είχε διατυπωθεί με χιούμορ και δεν είχε σκοπό να θίξει τον παίκτη, αναγνωρίζοντας βέβαια κατά βάθος τη γνώση ότι  ο καιρός του ερχόταν.

Κατά παράδοξο τρόπο ο Klopp θα απαιτήσει και πάλι υπομονή από τον 19χρονο καθώς θα τον οδηγεί στην Premier League, ενώ συγχρόνως έχει κάνει ήδη γνωστό ότι ο παίκτης θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ομάδας του, γι αυτό εξάλλου και συμμετείχε και στην αποστολή στη Μαδρίτη.

Ο Brewster δίνει επίσης απάντηση στα σχόλια περί αντικατάστασης του Daniel Sturridge, αφού με τον εναρκτήριο αγώνα του και στην πρώτη του ευκαιρία δείχνει γιατί ο Klopp πιστεύει σε αυτόν και τον θεωρεί έτοιμο να ανταποδώσει αυτήν την πίστη.

Andy Hunter, The Guardian

Ελπίδες για τη νέα σαιζόν

Έχουν περάσει 40 ημέρες από τότε που η Liverpoolστέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 6η φορά και χωρίς τους περισσότερους ταλαντούχους παίκτες της επέστρεψε στη δράση στο γήινο περιβάλλον του Prenton Park.

Ο Origi βρέθηκε και πάλι στον πάγκο, όπως και στη Μαδρίτη και με την είσοδο τουστον αγωνιστικό χώρο σημείωσε και πάλι τέρμα.

Αυτός όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο RhianBrewster που απόλαυσε την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα με την ομάδα του Klopp δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

Ο 19χρονος υπέφερε απίστευτα από τους τραυματισμούς του, μετά την εμφάνιση του στην Παγκόσμια Σκηνή το 2017 και ο manager του τον βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Daniel Sturridge.

«Ο Rhian είναι κορυφαίος επιθετικός» είχε πει ο Klopp.

«Είναι κορυφαίο ταλέντο και του έχω πει ήδη ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο φέτος, αν και το πόσο σημαντικός θα είναι εξαρτάται από τον ίδιο. Θα δούμε. Θα πρέπει να παίξει και σε διαφορετικές θέσεις- στο κέντρο, πιθανώς στα πλάγια νομίζω, αλλά είμαι όμως σίγουρος ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες γι αυτόν.»

Ο Brewster πέτυχε δύο τέρματα στον παραδοσιακά εναρκτήριο αγώνα εναντίον της ομάδας του Micky Mellorμε τον 18χρονο Bobby Duncan να σκοράρει επίσης . Ήταν ένα show επίδειξης πυρός από τους μικρούς της Liverpoolπου ο Klopp το καλωσόρισε δεδομένων των απουσιών που ‘εχει η ομάδα του στην προετοιμασία.

Για τον Brewster το Prenton Park αντιπροσώπευσε την αρχή μιας σαιζόν στην οποία ο Klopp πιστεύει πολύ για τον παίκτη του.

Chris McKenna, Daily Star

Έτοιμος Να Κάνει Εντύπωση

Το αφεντικό του Kop, o Jurgen Klopp δεν φαίνεται και πολύ ενθουσιώδης σην προοπτική προσθήκης ενός νέου επιθετικού στην ομάδα μετά τη αποχώρηση του DanielSturridge.

Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί επέστρεψε ο Rhian Brewster!

Μπορεί να καθυστέρησε την είσοδο του στην πρώτη ομάδα αλλά τώρα αποτελεί μέρος των σχεδίων του Klopp και είναι έτοιμος να κλέψει τις εντυπώσεις γι αυτή τη σαιζόν.

Πέτυχε τα δύο πρώτα του τέρματα με την πρώτη ομάδα εναντίον της Tranmere και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα έρθουν και άλλα.

Βέβαια να σκοράρεις εναντίον μιας ομάδας της LeagueOne δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε εξιτάρει ιδιαίτερα αλλά και πάλι ήταν μια καλή αρχή!

David Lynch, Evening Standard

Έτοιμος Να Παίξει Μεγάλο Ρόλο

Ο Jurgen Klopp παρακολούθησε την ομάδα του να κάνει την τέλια αρχή στην προετοιμασία στο Prenton Park σε έναν αγώνα, όπου είδε και τον Rhian Brewster να υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο γιατί είναι έτοιμος να παίξει μεγάλο ρόλο στη σαιζόν που έρχεται.

Παίζοντας το εναρκτήριο φιλικό τους σε ένα ‘σφιχτό’ καλοκαιρινό πρόγραμμα ,οι Κόκκινοι δεν έχασαν χρόνο δείχνοντας τις προθέσεις τους να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι.

Ο Nathaniel Clyne άνοιξε το σκορ αν και χρειάστηκε να περάσει ακόμα μισή ώρα για να φανεί η κλάση των φιλοξενούμενων μέσω του Rhian Brewster.

Robert Summerscales, Mail Online

Ο Παίκτης Αστέρι

Η Liverpool διέλυσε την Tranmere την Πέμπτη το βράδυ καθώς η ομάδα του Jurgen Klopp ξεκίνησε το ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα προετοιμασίας της με στυλ.

Ο Nathaniel Clyne άνοιξε το σκορ με πολύ δυνατό σουτ στο 6ο λεπτό ενώ στη συνέχεια ο Rhian Brewster σκόραρε δύο φορές για να ανεβάσει το σκορ στο 3-0 πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Brewster ήταν το αστέρι της αναμέτρησης επιδεικνύοντας το μεγάλο ταλέντο του στο τελείωμα των φάσεων.

Εξαιρετικός ο Rhian Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com