Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Είχα πει στον Firmino πως θα καταπιούμε την Barcelona στο Anfield»

Fabinho: «Είχα πει στον Firmino πως θα καταπιούμε την Barcelona στο Anfield»

Ο παίκτης που πίστεψε από την πρώτη στιγμή στην μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Barcelona, αμέσως μετά την ήττα στο Camp Nou με 3-0, ήταν ο Fabinho, όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει και ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος λοιπόν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο De Sola αποκάλυψε πως είχε πει στον καλό του φίλο, Bobby Firmino, πως η ομάδα θα κάνει την ανατροπή στο Anfield κόντρα στους Καταλανούς:

“ Πριν από το πρώτο παιχνίδι είπα στον Firmino πως: “Στο Anfield θα τους καταπιούμε. ”

Όσο για το αν είχε στην τσέπη του και τον Lionel Messi μετά το παιχνίδι ο Fabinho απάντησε:

“ Δεν ξέρω αν τον είχα στην τσέπη μου, πάντως πρέπει να τον σέβεσαι. Ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει. Πιστεύω πως στο δεύτερο παιχνίδι κατάφερα να προστατέψω καλά την άμυνά μας, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο, γιατί είναι απρόβλεπτος. Είδα πως ο κόσμος έλεγε, ότι εξαφανίστηκε στον επαναληπτικό, αλλά και οι 4 ευκαιρίες που δημιούργησε η Barcelona, προήλθαν από εκείνον. ”

“ Είναι ένα καλό παιδί, αλλά αυτό που κατάλαβα ήταν ότι οι παίκτες της Barcelona τον περίμεναν και τον έψαχναν, οπότε άρχιζα να του κλείνω τους χώρους, για να μην τον αφήσω να πάρει την μπάλα. Θα ήταν πρόβλημα, αν έπαιρνε την μπάλα. ”

Για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Βραζιλίας για το Copa America ανέφερε:

“ Έμεινα έκπληκτος από το πόσοι άνθρωποι ήρθαν και μου μίλησαν γι’ αυτό το θέμα. Ο Firmino μου είπε πως δεν πειράζει και να μην ανησυχώ. Ο Klopp μου έστειλε μήνυμα. Εγώ δεν το περίμενα αυτό. ” Πρόσθεσε ο Fabinho.

“ Ο Klopp μου είπε πως το άξιζα, αλλά να χαλαρώσω, γιατί με χρειάζεται για τον επόμενο τελικό του Champions League. ”

Ο Fabinho στην τρελή ανατροπή με την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com