Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Από τότε ήξερα πως θα ανανεώσει ο Origi»

Klopp: «Από τότε ήξερα πως θα ανανεώσει ο Origi»

Το μεγάλο νέο της χθεσινής ημέρας για τη Liverpool είναι χωρίς καμία αμφιβολία το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Divock Origi και ουσιαστικά θα τον κρατήσει για πάντα στο Anfield.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την ανανέωση του Βέλγου και αποκάλυψε πως γνώριζε καιρό, ότι θα ανανέωνε με την ομάδα:

“ Πιστεύω πως στην ανανέωση του Origi βγήκαν και οι δύο πλευρές κερδισμένες. Τέτοιες ιστορίες μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να γράψει. Ποτέ δεν ξέχασα τι συνέβη με την Everton το 2016. Ήταν ένα πολύ σκληρό τάκλιν και μια κόκκινη για τον Funes Mori. Ο Divock ήταν στην καλύτερη φόρμα της ζωής του και το μέλλον έδειχνε να ήταν πολύ καλό. Τον επηρέασε αρκετά, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ στενάχωρο να το βλέπεις όμως. Είχε πρόβλημα με τον αστράγαλό του και η ομάδα έπαιζε καλά εκείνο το διάστημα. ”

“ Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό και δεν μπορούσε να ανακτήσει την ψυχολογία του με κάποιον τρόπο. Πήγε δανεικός στην Wolfsburg και δεν του βγήκε. Έπειτα, γύρισε πίσω, σκέφτηκε να φύγει και ξαφνικά ξεκίνησε η σεζόν. Δεν ήταν θαύμα, αλλά ένα πολύ ωραίο κομμάτι σε όλη την ιστορία. ” Είπε ο Klopp.

Ο Origi γράφει το 2-3 για τη Liverpool κόντρα στη Newcastle.

“ Ωρίμαζε όλο και περισσότερο και μπορούσες πλέον να το δεις και στις προπονήσεις (ότι πρόκειται να υπογράψει ο Origi), έλεγες WOW, αλλά δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να αγωνιστεί στο κέντρο της επίθεσης, οπότε αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια στα αριστερά. Εννοείται πως τα πήγε καλά, αλλά δεν είναι η φυσική του θέση. ”

“ Το έβλεπες συνεχώς στην προπόνηση, μέχρι που μια στιγμή, είπα OK, είναι έτοιμος για το κέντρο της επίθεσης. Μας βοήθησε αρκετά, σκόραρε μερικά απίστευτα γκολ και να που είμαστε τώρα. ”

“ Θέλαμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο και να τον κρατήσουμε και το πιο σημαντικό ήταν πως το ίδιο ήθελε και εκείνος. Έχει περάσει δύσκολα. Το ήξερε, αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω και συνέχιζε να προσπαθεί. Είναι ένας υπέροχος παίκτης και χαίρομαι πολύ που τον έχουμε στην ομάδα μας. ”

Ο Origi κάνει το 2-0 στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com