Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις με τον Nicolas Pepe η Liverpool!

Σε συζητήσεις με τον Nicolas Pepe η Liverpool!

O μεταγραφικός στόχος της Liverpool, Nicolas Pepe, με τη φανέλα της Lille.

Η Liverpool μπορεί να μην έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι στιγμής και να έχει πραγματοποιήσει μόλις μια μεταγραφή (Sepp van den Berg), αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου, τον Nicolas Pepe.

Οι Reds βρίσκονται σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό με τον Ιβοριανό διεθνή, κάτι που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής, Lille με δηλώσεις του στο RMC Sport.

Το ίδιο μέσο είχε αποκαλύψει τον προηγούμενο μήνα το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ευρώπης για τον ποδοσφαιριστή, αλλά η ίδια η ομάδα το διέψευσε και τόνιζε πως όσα γράφονται ήταν ψέματα. Τελικά, μάλλον οι Γάλλοι έλεγαν την αλήθεια και δεν ήταν ψέματα.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Lille, Gerard Lopes στο RMC Sport για την Liverpool και τον Pepe:

“ Γνωρίζω πως έχουν υπάρξει συζητήσεις της Liverpool με τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι με εμάς. ”

“ Η Liverpool έχει παίκτες σε αυτές τις θέσεις και από ό,τι διαβάζω υπάρχουν παίκτες που θα μείνουν και παίκτες που θα φύγουν. ”

“ Εγώ προσωπικά δεν έχω επικεντρωθεί μόνο στη Liverpool, αλλά είναι αλήθεια πως έχουν υπάρξει επαφές με τους ατζέντηδες του Pepe.”

“ Μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί πολλές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση. Έχουμε συμφωνήσει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. ” Πρόσθεσε ο Lopes.

“ Θα ήταν πολύ περίπλοκο να βρισκόταν στην διοργάνωση και να είχε το μυαλό του αλλού. ”

Οι Reds έχουν μιλήσει με τον Pepe.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com