Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλλαξαν ημερομηνία 5 αγώνες της Liverpool στην Premier League

Άλλαξαν ημερομηνία 5 αγώνες της Liverpool στην Premier League

Το πρόγραμμα της Liverpool στην Premier League έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες και πριν από λίγα λεπτά έγιναν γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες 5 αγωνιστικών του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι Reds θα υποδεχθούν την Arsenal στο Anfield για την τρίτη αγωνιστική το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 19:30 ώρα Ελλάδος, ενώ το Σάββατο 31 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν την Burnley την ίδια ώρα στο Turf Moor. Και τα δύο παιχνίδια θα προβληθούν ζωντανά στην Αγγλία από το Sky Sports.

Έπειτα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου οι πρωταθλητές Ευρώπης κοντράρονται με την Newcastle στο Anfield στις 14:30 ώρα Ελλάδος και στη συνέχεια με την Chelsea στις 24 του μηνός στο Stamford Bridge στις 18:30 ώρα Ελλάδος.

Τέλος, η Liverpool στον τελευταίο αγώνα της για τον Σεπτέμβρη στην Premier League θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Sheffield United το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Θυμίζουμε, πως η Liverpool κάνει την πρεμιέρα της στην Premier League την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο Anfield με αντίπαλο την Norwich και στη συνέχεια αντιμετωπίζει στο St Mary’s την Southampton το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Για τον τίτλο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com