Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δίνει επιπλέον άδεια σε Firmino και Alisson η Liverpool

Δίνει επιπλέον άδεια σε Firmino και Alisson η Liverpool

Στον τελικό του Copa America θα αγωνιστούν το βράδυ της Κυριακής οι Bobby Firmino και Alisson Becker με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας και η Liverpool έχει ήδη προγραμματίσει να τους δώσει από τώρα επιπλέον ημέρες άδειας, προκειμένου να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για την επόμενη σεζόν.

Η Livepool θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία το Σάββατο και θα δώσει το πρώτο της φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Tranmere. Θα ακολουθήσει άλλο ένα επί Αγγλικού εδάφους με αντίπαλο την Bradford και έπειτα θα αναχωρήσει για Αμερική, όπου θα ενσωματωθούν οι περισσότεροι διεθνείς, αλλά όχι οι δύο Βραζιλιάνοι.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσουν τα ματς με Dortmund, Sevilla και Sporting CP, καθώς και εκείνο με την Napoli στις 28 του μήνα. Θα επιστρέψουν όμως στο τελευταίο φιλικό εναντίον της Lyon στην Ελβετία στις 31 Ιουλίου και εκτιμάται πως θα είναι έτοιμοι και θα ξεκινήσουν στο Community Shield με την Manchester City στις 4 Αυγούστου στο Wembley.

Επιπλέον άδεια θα δοθεί τις επόμενες ημέρες και στους Mo Salah και Sadio Mane, αλλά για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Πάντως, δύσκολα θα προλάβουν το ματς με την Manchester City για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Alisson και Firmino ξεχωρίζουν στο Copa America.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com