Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Hodgson θέλει τον Clyne για αντικαταστάτη του Wan-Bissaka»

«Ο Hodgson θέλει τον Clyne για αντικαταστάτη του Wan-Bissaka»

Μεταγραφική φημολογία, μέρος…πολλοστό. Το liverpool.gr σας παρουσιάζει τι ακούστηκε τελευταία στα πέριξ του Νησιού για τον Nathaniel Clyne.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Manchester United χθες ολοκλήρωσε επιτυχώς ένα πολυήμερο μεταγραφικό σίριαλ, αποκτώντας τον δεξιό αμυντικό Aaron Wan-Bissaka από την Crystal Palace, έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών.

Αυτή η εξέλιξη αυτομάτως σημαίνει ότι ο πρώην προπονητής των Reds και νυν των ‘Αετών’, Roy Hodgson, χρειάζεται ένα καινούριο δεξί back για να καλύψει το κενό πού αφήνει ο Bissaka.

Και σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Daily Mail, έχει στα πλάνα του για αυτόν τον σκοπό τον Nathaniel Clyne.

Ο Clyney πέρασε το πρώτο μισό της περασμένης -πλέον- σεζόν στο Anfield, ενώ τον Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Bournemouth, μετά από το ξεκαθάρισμα της προσωπικής του επιθυμίας για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Και με δεδομένο ότι πλέον ο Trent Alexander-Arnold μοιάζει να έχει πάρει στο σπίτι του τη φανέλα του δεξιού full-back των Reds, μόνο απίθανο δεν είναι για τον Nathaniel να επιδιώξει την οριστική του αναχώρηση από τη Liverpool, είτε παραμένοντας στα ‘Κεράσια’, είτε αποδεχόμενος την πρόταση κάποιας άλλης ομάδας, όπως είναι η Palace.

Ο Nathaniel Clyne με τη φανέλα της Bournemouth, στο δεύτερο μισό της σεζόν πού μόλις τελείωσε.
Ο Nathaniel Clyne με τη φανέλα της Bournemouth, στο δεύτερο μισό της σεζόν πού μόλις τελείωσε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com