Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fabinho στα Κόκκινα…από σπόντα!

Ο Fabinho στα Κόκκινα…από σπόντα!

Όπως γνωρίζουμε όλοι, η Liverpool, απέκτησε τον Fabinho πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά το όνομα του, δεν ήταν στην κορυφή της λίστας του Jurgen Klopp!

Η δουλειά βέβαια των Κόκκινων  στο μεταγραφικό παζάρι, αρχίζει πλέον να αναγνωρίζεται, με καθέναν από τους  Fabinho, Alisson, Naby Keita και Xherdan Shaqiri να αποκτώνται σε διαφορετικές περιόδους- κάτι που έχει και αυτό τη σημασία του.

Ο αμυντικός μέσος ήταν μία θέση την οποία οι Κόκκινοι ήθελαν να αναβαθμίσουν ,αλλά η αρχική επιλογή ήταν ο  Jean-Philippe Gbamin της Mainz.

O ατζέντης του παίκτη είπε στο fussballtransfers.com ότι ο Γερμανός τεχνικός είχε τηλεφωνήσει στην πρώην ομάδα του, σε μια προσπάθεια να κανονίσει για τη μετακίνηση του παίκτη στο Merseyside.

«Τον Ιανουάριο του 2018, ο Klopp κάλεσε τη Mainz και τους δήλωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει τον παίκτη, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει ως κεντρικό αμυντικό, βοηθώντας συγχρόνως και το κέντρο.» είπε ο Bernard Collignon, ατζέντης του Gbamin.

« Η Mainz όμως δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει , από τη στιγμή που βρισκόταν σε μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το καλοκαίρι τελικά η Liverpool  απέκτησε τον Fabinho.»

Το ενδιαφέρον βέβαια της υπόθεσης είναι ότι ο Fabinho αν και βασικός στο κέντρο της ομάδας, μπορεί εναλλακτικά να βοηθήσει ως κεντρικός αμυντικός, κάτι που έγινε εναντίον της Bayern Munich αλλά και εναντίον της Brighton.

O Gbamin, έπαιξε στους περισσότερους αγώνες της Mainz ως αμυντικός μέσος, αλλά για την Εθνική της χώρας του, την Ακτή Ελεφαντοστού , έπαιξε στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Collignon, τονίζει ότι συνεχίζει να υπάρχει το ενδιαφέρον για τον παίκτη τόσο από πλευράς Liverpool, όσο και από άλλες ομάδες, όπως οι Arsenal, Tottenham και Everton, τονίζοντας ότι ο όποιος δισταγμός εκ μέρους των ενδιαφερόμενων έχει να κάνει με την μη ξεκάθαρη θέση στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης.

Ο Fabinho στα Κόκκινα…από σπόντα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com