Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ήθελε τον Gbamin ο Klopp, αλλά κατέληξε στον Fabinho»

«Ήθελε τον Gbamin ο Klopp, αλλά κατέληξε στον Fabinho»

Για τον Ιβοριανό κεντρικό αμυντικό (μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος), Jean-Philippe Gbamin ενδιαφερόταν η Liverpool τον Ιανουάριο του 2018, σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στο Γερμανικό, Fussball Transfers.

Συγκεκριμένα, ο Bernard Colligton αποκάλυψε τα εξής για τον παίκτη και το ενδιαφέρον των Reds:

“ Τον Ιανουάριο του 2018, ο Klopp ήρθε σε επαφή με την Mainz και ήθελε να επενδύσει σε εκείνον (Gbamin) ως έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα μπορεί επίσης να βοηθάει και στον χώρο του κέντρου. Η Mainz όμως δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει, γιατί πάλευε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. ”

“ Τελικά, το καλοκαίρι η Liverpool αγόρασε τον Fabinho. ”

“ Είχα συναντηθεί με τη Liverpool, την Tottenham, την Arsenal, την Everton και άλλες πολλές ομάδες. Είναι στη λίστα των ομάδων, αλλά όχι ως πρώτος στόχος, διότι δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι η βασική του θέση. Κατά τη γνώμη μου, ο παίκτης αξίζει 60 εκατομμύρια ευρώ. Έχει έρθει η ώρα για εκείνον να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός.”

“ Μπορεί να γίνει ένας κορυφαίος παίκτης, αν καθιερωθεί ως κεντρικός αμυντικός και να έχει μια πολύ σπουδαία καριέρα σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. ” Τόνισε ο Colligton.

Ο Jean-Philippe Gbamin έχει παραμείνει στην Mainz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com