Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cisse: « Αξίζει την χρυσή μπάλα ο Mane »

Cisse: « Αξίζει την χρυσή μπάλα ο Mane »

Μια καταπληκτική σεζόν, την καλύτερη της καριέρας του πραγματοποίησε ο Sadio Mane με τη Liverpool και αξίζει να κατακτήσει την χρυσή μπάλα, σύμφωνα με τον προπονητή της Εθνικής Σενεγάλης, Aliou Cisse.

Ο Mane θα χάσει, λόγω τιμωρίας τον πρώτο αγώνα της Σενεγάλης στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Cisse ρωτήθηκε για την απουσία του και αν αξίζει τη χρυσή μπάλα:

“ Ναι, την αξίζει, γιατί όχι; Έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Όχι μόνο φέτος, αλλά κάθε χρόνο από το 2011. Έχει έναν πολύ καλό χαρακτήρα και είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Ακολούθησα τα βήματά του, από την Αυστρία μέχρι τη Southampton και τη Liverpool. ”

“ Όσα έχει καταφέρει φέτος είναι προϊόν σκληρής δουλείας και η κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι το κεράσακι στην τούρτα μια μεγάλης προσπάθειας. Θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην χρυσή μπάλα, την οποία εγώ πιστεύω πως αξίζει να κερδίσει. ”

“ Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες του Mane. Είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Η κριτική, που του έχει ασκηθεί, τον έχει βοηθήσει να γίνει καλύτερος και έχει τη δύναμη να απαντά στους επικριτές του. ”

“ Εμείς όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες, όπως ο Koulibaly και ο Gueye και δεν βασιζόμαστε μόνο στον Sadio Mane. Δεν σκεφτόμαστε για κατάκτηση προς το παρόν. Κοιτάμε μόνο τα ματς των ομίλων. ” Ολοκλήρωσε ο Cisse.

Ο Mane θα χάσει την πρεμιέρα με την Τανζανία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com