Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θαυμάζει τον Alexander-Arnold ο Coady!

Θαυμάζει τον Alexander-Arnold ο Coady!

Ένας παίκτης – προϊόν των ακαδημιών της Liverpool, ο Conor Coady, μίλησε για την πολύ γρήγορη εξέλιξη του Trent Alexander – Arnold και τόνισε πως είναι δύσκολο να πετύχει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής σε συλλόγους σαν τη Liverpool:

«Η πορεία του Arnold είναι εξαιρετική. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να πετύχει ένας νέος ποδοσφαιριστής σε τόσο μεγάλες ομάδες. Ο Trent αγαπάει πολύ την ομάδα και τον έχω ακούσει πολλές φορές να λέει πως θέλει να γίνει αρχηγός της Liverpool και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο Anfield. Έκανε μια εξαιρετική χρονιά, ιδιαίτερα το παιχνίδι με τη Barcelona θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλει μόνο να κερδίζει. Η εξέλιξή του τα τελευταία δύο χρόνια είναι μεγάλη. Πλέον, είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και είναι στο χέρι του να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, δίπλα σε έναν εξαιρετικό προπονητή.»

Ο Coady, αγωνίστηκε μόλις δύο φορές με τη Liverpool, ενώ την περσινή σεζόν ηγήθηκε ως αρχηγός, της εξαιρετικής πορείας της Wolves.

Εκθείασε τον Alexander Arnold, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, Conor Coady.
Εκθείασε τον Alexander Arnold, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, Conor Coady.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com