Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Ίσως είναι καλύτερο για τον Lovren να φύγει»

Barnes: «Ίσως είναι καλύτερο για τον Lovren να φύγει»

Τη δήλωση ότι είναι κατανοητό αν ο Dejan Lovren θελήσει να αφήσει τη Liverpool για να παίζει περισσότερο, εξέφρασε ο John Barnes.

O θρύλος των Reds, μιλώντας στο Sport Review (και εν μέσω του ενδιαφέροντος πού φέρεται να έχει δείξει η Milan για τον Κροάτη), αναφέρθηκε έμμεσα στον μειωμένο χρόνο συμμετοχής πού θα έχει ο Dejan την ερχόμενη σεζόν, όσο οι Van Dijk, Matip και Gomez παραμένουν υγιείς.

Ας δούμε τι ακριβώς ανέφερε ο Barnes:

«Δεδομένης της επιστροφής του Joe Gomez, αν ο Lovren αισθάνεται ότι δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται (τακτικά) και θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, όλα καλά.»

«Θα τον ήθελα στη Liverpool, γιατί προφανώς αν άλλοι παίκτες τραυματιστούν, μπορεί να ‘μπει στη μάχη’ και να κάνει καλή δουλειά.»

«Μερικές φορές όμως οι παίκτες σκέφτονται ότι θέλουν να αγωνίζονται τακτικά, επομένως αν τελικά φύγει, θα έχει όλον μου τον σεβασμό. Ίσως αυτό να είναι καλύτερο, από το να μείνει στη Liverpool και να παραμείνει στο comfort zone του.»

«Ίσως είναι η ώρα του να φύγει, αν αποφασίσει κάτι τέτοιο.»

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του John Barnes για τον Dejan Lovren, εν μέσω του ενδιαφέροντος της Milan για τον αμυντικό της ομάδας μας.
Αυτές ήταν οι δηλώσεις του John Barnes για τον Dejan Lovren, εν μέσω του ενδιαφέροντος της Milan για τον αμυντικό της ομάδας μας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com