Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αδιαφορεί για τις αποδοκιμασίες των Άγγλων ο van Dijk!

Αδιαφορεί για τις αποδοκιμασίες των Άγγλων ο van Dijk!

Ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Virgil van Dijk, λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Uefa Champions League, αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Ολλανδία στην τελική φάση του Nations League.

Οι Oranje μπορεί να βρέθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, ηττήθηκαν όμως από τους Πορτογάλους και έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για απευθείας πρόκριση στο Euro 2020. Μάλιστα, στους δύο αγώνες που αγωνίστηκε ο Virgil, αποδοκιμάστηκε έντονα από Άγγλους οπαδούς, οι οποίοι προφανώς ήθελαν να «πικάρουν» τον ποδοσφαιριστή μετά την μεγάλη επιτυχία της Liverpool στη Μαδρίτη.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του χθεσινού τελικού, ο van Dijk ρωτήθηκε για όσα άκουσε σε αυτούς τους δύο αγώνες: «Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιος αποδοκιμάζει εμένα ή την ομάδα μου. Κάθε φορά μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε  το ματς. Ξέρουμε ότι πίσω μας έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς μας και απλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν επηρεάστηκα καθόλου.»

Με αυτόν τον τρόπο τελείωσε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον van Dijk, ο οποίος πλέον ξεκουράζεται εν όψει της επόμενης προετοιμασίας των Reds, που θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου.

Ανεπηρέαστος από τις αποδοκιμασίες μένει ο Virgil van Dijk.
Ανεπηρέαστος από τις αποδοκιμασίες μένει ο Virgil van Dijk.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com