Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν βρίσκεται στη λίστα της Liverpool ο Max Kruse

Δεν βρίσκεται στη λίστα της Liverpool ο Max Kruse

Οι μέρες περνάνε και οι μεταγραφικές εξελίξεις προχωράνε στη Liverpool, αλλά προς το παρόν όχι με κάποια μεταγραφή, καθώς οι Reds δεν ενδιαφέρονται ούτε για τον πρώην επιθετικό της Werder Bremen, Max Kruse, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γερμανική ομάδα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπορεί Γερμανικά μέσα να έγραφαν για ενδιαφέρον των Reds για τον 31χρονο επιθετικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σύμφωνα με την Liverpool Echo και δεν θα ήταν λογικό να ισχύει, διότι ο Klopp υπολογίζει τους Origi και Brewster και θέλει να τους δώσει ευκαιρίες τη νέα σεζόν.

Εξάλλου, ο Γερμανός πρώην διεθνής δεν ταιριάζει την μεταγραφική πολιτική του Klopp, όντας 31.

Ο τεχνικός της Liverpool θέλει να δώσει ευκαιρίες στον Rhian Brewster και να συνεχίζει να δίνει πολύτιμα λεπτά συμμετοχής στον ήρωα της σεζόν που μας πέρασε, Divock Origi.

Ο Origi θα υπογράψει κατά πάσα πιθανότητα νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα τις  επόμενες εβδομάδες, το οποίο θα τον κρατήσει στο Anfield και μετά το 2020.

Οι Reds αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού το φετινό καλοκαίρι, αλλά θα πρέπει να ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο και στα «θέλω» του Klopp και σίγουρα ο Kruse δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Ο Max Kruse δεν θα καταλήξει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com