Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil και Trent αποθέωσαν τον Henderson!

Virgil και Trent αποθέωσαν τον Henderson!

Τα καλύτερα είχαν να πουν οι Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold για τον αρχηγό των Reds, Jordan Henderson μιλώντας στο ESPN και τη Melissa Reddy.

Ο κεντρικός αμυντικός και ο δεξιός μπακ της ομάδας μίλησαν για τον Jordan και την μεγάλη επιτυχία που έχει σημειώσει με την ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Virgil για τον Hendo είπε:

“ Ως άνθρωπος ο Hendo, είναι από τους πιο φανταστικούς ανθρώπους που μπορεί να γνωρίσεις. Βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του πολλά χρόνια τώρα. Χρησιμοποιεί όλες του τις εμπειρίες. Και τις καλές και τις κακές στιγμές, ώστε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως φοράς το περιβραχιόνιο μόνο, για να δείχνει όμορφο πάνω σου, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι τεράστια ευθύνη μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να σκέφτεσαι πρώτα όλους τους άλλους και μετά τον εαυτό σου. Ο Hendo είναι πολύ έμπειρος και πολύ καλός σε αυτό. ”

“ Αν ένας νέος παίκτης θέλει να ακολουθήσει ένα παράδειγμα, τότε αυτό είναι ο Hendo. Είναι ένας φανταστικός ηγέτης και όλοι τον σέβονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε αρχηγό στη Liverpool. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Για να συμπληρώσει ο Trent Alexander-Arnold: 

“ Δεν θα τα είχαμε πετύχει όλα αυτά χωρίς εκείνον. Μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Hendo που μας οδήγησε ως εδώ. Πάντα η ομάδα είναι πάνω από όλα για εκείνον. Δείχνει καθημερινά πως αξίζει να είναι αρχηγός. Έχει μεγάλο σεβασμό για όλους στην ομάδα. Είτε πρόκειται για τον Mo Salah, είτε για έναν καθαριστή του γηπέδου. ”

“ Ο Henderson δεν θεωρεί κανέναν από πιο σημαντικό από κάποιον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τη ζωή. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Είναι πολύτιμος για εμάς. Όλοι στο Melwood μπορούν να μιλάνε για ώρες για εκείνον. ”

Ο Henderson σηκώνει το τρόπαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com