Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Beckenbauer: « Θέλω τον Klopp στη Bayern »

Beckenbauer: « Θέλω τον Klopp στη Bayern »

Την επιθυμία του να δει τον Jürgen Klopp στον πάγκο της Bayern Munich εξέφρασε ο Γερμανός θρύλος, Franz Beckenbauer με δηλώσεις του στη Bild!

Ο πρώην παίκτης των Βαυαρών δήλωσε πως θα ήθελε να δει τον τεχνικό των Reds να προπονεί μια μέρα την πρώην ομάδα του. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν αναμένεται να συμβεί.

Οι δηλώσεις του Beckenbauer στη Bild για τον Klopp:

“ Θέλω πάρα πολύ να δω τον Klopp στη Bayern. Θέλω να τον δω να προπονεί την ομάδα μια ημέρα. Θα ήταν πολύ καλό. ”

“ Ο Jürgen έφερε έναν διαφορετικό τρόπο ποδοσφαίρου στη Γερμανία και έχει αλλάξει τα πάντα στη Liverpool. Την έχει επαναφέρει.”

“ Η δουλειά του στην Αγγλία ως προπονητής, απαιτεί μεγάλη ενέργεια. Περισσότερη από την Bundesliga. Έχεις περισσότερες ευθύνες στην Premier League από ότι στην Bundesliga. Έχεις δύο Κύπελλα και ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Ο αριθμός παιχνιδιών είναι μεγαλύτερος στην Αγγλία σε σχέση με την Γερμανία. ” Είπε ο Beckenbauer.

Η Bild επικοινώνησε και με τον Klopp και τον ρώτησε για την προοπτική της Bayern:

“ Μου αρέσει ο Franz (Beckenbauer) και εγώ αρέσω σε εκείνον. Εγώ όμως ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με τη Liverpool. Προτιμώ όμως αυτό που είπε στην προκειμένη περίπτωση, από το να έλεγε πως δεν υπάρχει περίπτωση να προπονήσω ποτέ την Bayern. ”

“ Η Bayern και η Dortmund έχουν καλούς προπονητές και πιστεύω πως θα παραμείνουν για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ποιον θα θέλουν σε πέντε χρόνια, δεν μπορώ να το γνωρίζω. ” Απάντησε ο Klopp.

Ο Klopp είναι έτοιμος να υπογράψει νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Liverpool.

Ο Klopp πανηγυρίζει την κατάκτηση του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com