Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > « Θα πραγματοποιηθεί το Club World Cup »

« Θα πραγματοποιηθεί το Club World Cup »

Ανατροπή φαίνεται να έχουμε με το Fifa Club World Cup! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά και το 2019 και το 2020 και μάλιστα στο Κατάρ, όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022!

Ο δημοσιογράφος του Ap, Rob Harris επιβεβαίωσε νωρίτερα σήμερα, πως η Liverpool θα αγωνιστεί κανονικά στο Club World Cup τον Δεκέμβρη και θα έχει την ευκαιρία να το κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο Κατάρ τον Δεκέμβρη η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 17 ως 26 βαθμούς κελσίου και εκτός από τους Reds θα πάρουν μέρος άλλες 6 ομάδες. Μέχρι τώρα οι Monterrey (Μεξικό) Esperans (Τυνησία) και Hienghene Sport (Νέα Καληδονία) έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριό τους για το Κατάρ, αν τελικά πραγματοποιηθεί η διοργάνωση.

Απομένουν δύο θέσεις. Για τον νικητή του AFC Champions League και του Copa Libertadores.

Οι επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με την ίδια πηγή θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Δευτέρα και θα ανακοινωθεί επίσημα το Κατάρ ως διοργανώτρια χώρα.

Οι Reds αγωνίστηκαν στο Club World Cup και το 2005, αλλά δεν κατάφεραν να το κατακτήσουν. Είχαν γνωρίσει την ήττα από την Sao Paulo και από την Flamengo το 1981, στην προηγούμενη version της διοργάνωσης. Είναι η ευκαιρία της ομάδας του Jürgen Klopp να γίνει και επίσημα η καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Πιθανή η πραγματοποίηση του Fifa Club World Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com