Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι είπε ο Klopp στον Guardiola αμέσως μετά τον τελικό!

Τι είπε ο Klopp στον Guardiola αμέσως μετά τον τελικό!

Ο Jurgen Klopp, μετά τον τελικό της Μαδρίτης.

Της Tottenham επικράτησε με 0-2 χθες το βράδυ η Liverpool και κατάκτησε το Uefa Champions League για έκτη φορά στην ιστορία της. Λίγα λεπτά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο Jürgen Klopp επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Pep Guardiola, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γερμανος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο Jürgen για την συνομιλία του με τον Pep Guardiola:

“ Πριν από ένα λεπτό μίλησα με τον Pep Guardiola στο τηλέφωνο (είπε ο Γερμανός τεχνικός των Reds πριν μιλήσει στους δημοσιογράφους) .Ο φυσικοθεραπευτής μας (Lee Nobes) δούλευε για την Manchester City στην αρχή της σεζόν, αλλά ήθελε να κερδίσει το Champions League και ήρθε σε εμάς. Χαχα κάνω πλάκα. ”

“ Υποσχεθήκαμε ο ένας τον άλλον πως θα χτυπήσουμε ο ένας τον κ*λο του άλλου και την επόμενη σεζόν. Είπαμε πως θα τα δώσουμε όλα για όλους τους τίτλους και θα δούμε τι θα κατακτήσει ο καθένας. ” Αποκάλυψε ο Jürgen Klopp.

“ Εμείς συγκεντρώσαμε 97 βαθμούς στο πρωτάθλημα και κατακτήσαμε το Champions League. Ήταν απίστευτο και είχαμε μια πολύ δύσκολη διαδρομή μέχρι να το κατακτήσουμε. Ήταν κάτι ύπεροχο. ”

“ Τώρα εμείς κερδίσαμε κάτι, θα συνεχίσουμε και θα κερδίσουμε και άλλους τίτλους. Ήταν ένας μεγάλος τίτλος και είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Jürgen Klopp και John Henry πριν την απονομή του τροπαίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com