Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henry: « Είμαστε πρόθυμοι να επενδύσουμε στους σωστούς παίκτες »

Henry: « Είμαστε πρόθυμοι να επενδύσουμε στους σωστούς παίκτες »

Στη Μαδρίτη στο πλαίσιο τελικό του τελικού του Uefa Champions League βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης της Liverpool, John Henry και μάλιστα μίλησε στο Sky Sports για τον Jürgen Klopp, για την ομάδα, τον αυριανό τελικό, την απώλεια του πρωταθλήματος και φυσικά για τις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Όπως είναι λογικό ξεκίνησε να μιλάει για τον Jürgen Klopp:

“ Ο Klopp έκανε την τέλεια επιλογή να έρθει στη Liverpool και είναι η καλύτερη επιλογή και για τον σύλλογο. Είναι το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει η ομάδα και διαθέτει επίσης την κατάλληλη προσωπικότητα για τον σύλλογο. Επίσης οι παίκτες που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια ταιριάζουν τέλεια στην ομάδα. ”

Ρωτήθηκε αν σκοπεύει να ξοδέψει πολλά χρήματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο:

“ Πρόκειται να κάνουμε μερικές κινήσεις, αλλά πιστεύουμε πως ήδη έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. ”

“ Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος του πλάνου μας, αλλά βαδίζουμε προς αυτό τον δρόμο κάθε χρόνο. Κάθε χρόνο είμαστε πρόθυμοι να επενδύσουμε στους σωστούς παίκτες. Σε παίκτες που ταιριάζουν στον σύλλογο. ” Είπε ο John Henry.

Αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους οπαδούς:

“ Θέλω να τους πω, πως το Anfield είναι πολύ ξεχωριστό και όλος ο κόσμος μιλάει για το πόσο ξεχωριστή είναι η Liverpool και οι οπαδοί της. Όλοι μιλάνε για τη Liverpool και τον κόσμο της. ”

“ Μοιάζει με τους Boston Red Sox. Έχουμε πολύ παθιασμένους και πιστούς οπαδούς. Θέλεις να υποστηρίξεις τη Liverpool, μόνο και μόνο αν βλέπεις την ατμόσφαιρα του Anfield.”

Για την απώλεια του πρωταθλήματος και τον αυριανό τελικό ο Henry πρόσθεσε:

“ Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Δεν έχει σχέση η απώλεια του πρωτάθληματος με τον αυριανό τελικό. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι ο μεγαλύτερος μας στόχος για την επόμενη σεζόν. ”

“ Φέτος είχαμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Champions League. Του χρόνου θα θέσουμε ως στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα. ”

Η διοίκηση της Liverpool στον αγώνα με τη Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com