Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συγκλονιστική ιστορία του οπαδού της Liverpool που προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανός για τον τελικό

Η συγκλονιστική ιστορία του οπαδού της Liverpool που προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανός για τον τελικό

Ο άτυχος οπαδός της Liverpool, Dave Evans.

Το liverpool.gr σας παρουσιάζει την συγκλονιστική ιστορία του οπαδού της Liverpool, Dave Evans, ο οποίος δίνει μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, ώστε να παρακολουθήσει την αγαπημένη ομάδα στον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στην Tottenham Hotspur στο Wanda Metropolitano.

Ο Red fan από το Κόβεντρι της Αγγλίας είχε συγκεντρώσει το σεβαστό ποσό των 10.000 λιρών, προκειμένου να ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League και είχε κλείσει ξενοδοχείο στην Ισπανική πρωτεύουσα εδώ και μήνες. Τελικά όμως το ταξίδι αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Dave διαγνώστηκε στις 22 Φεβρουάριου με καρκίνο του χοληδόχου πόρου, όπως αποκάλυψε η γυναίκα του, Liz με δηλώσεις στο Coventry Live.

Ο Dave και η Liz είχαν μετακομίσει από το Κόβεντρι στη Νέα Ζηλανδία λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 19 Δεκεμβρίου του 2018.

Όπως δήλωσε η ίδια η Liz, οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό της μόνο μερικούς μήνες ζωής.

“ Αρχικά μετακομίσαμε στη Νέα Ζηλανδία στις 18 Δεκεμβρίου του 2018 και στις 22 Φεβρουάριου διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου. Ήταν ένα τεράστιο σοκ για εμάς, καθώς δεν ήταν ήδη άρρωστος. Κάναμε μια σειρά από εξετάσεις, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Μας είπαν πως μόνο με χημειοθεραπείες θα μπορούσε να κρατηθεί στη ζωή. ” Είπε η Liz.

“ Μετά από περίπου ένα μήνα, ο Dave ένιωσε έναν πόνο στο στομάχι και υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις. ”

“ Έκανε νέες εξετάσεις στις 4 Φεβρουάριου και ο γιατρός μας είπε πως αν και δεν βρέθηκε κάτι, θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο. Μετά από μερικές μέρες μας είπαν ότι βρήκαν κάτι, αλλά δεν γινόταν να μας πουν περισσότερα πριν κάνει και άλλες εξετάσεις. Προσπαθήσαμε να μείνουμε αισιόδοξοι, αλλά βρέθηκε ένας όγκος 12 εκατοστών και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. ”

Ο όγκος σήμαινε πως ο καρκίνος έχει εισέλθει στο τελικό του στάδιο και μόνο οι χημειοθεραπείες, θα μπορούσαν να παρατείνουν τη ζωή του Dave, τις οποίες όμως δεν μπορούσε να αντέξει, λόγω των επεμβάσεων. Τώρα απλά ελπίζει να μείνει ζωντανός μέχρι αύριο βράδυ.

Ο όγκος είχε μεγαλώσει 3 φορές από την αρχική του διάγνωση και πριν από 3 εβδομάδες, οι γιατροί έδωσαν στον Dave μόλις 2 εβδομάδες ζωής, τις οποίες έχει ξεπεράσει.

“ Μας είπαν πως του απομένουν δύο εβδομάδες ζωής, αλλά τώρα έχουν περάσει ήδη 3. Πονάει, αλλά δίνει μάχη, για να κρατηθεί ζωντανός και να παρακολουθήσει τον τελικό. Είχαμε συγκεντρώσει 10.000 λίρες για το ταξίδι, αλλά τώρα θα πάνε στην κηδεία του. ” Συνεχίζει η Liz.

“ Έχουμε δεχθεί πολλά μηνύματα από θρύλους της Liverpool, αλλά το όνειρο θα ήταν να δεχόμασταν και ένα από τον Steven Gerrard. Θα έκανε τον Dave να χαμογελάσει. ”

Ο οπαδός της Liverpool, Dave Evans με τη γυναίκα του, Liz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com